12/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/2


Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,

Την περασμένη Κυριακή πήγαμε αρκετά καλά στις προβλέψεις μας. Σήμερα με τον ίδιο στόχο ελπίζουμε για ακόμα καλύτερα.
Πάμε όμως να δούμε τους αγώνες που επιλέξαμε.

149  ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1

Είναι δύο ομάδες που θα παλαίψουν μέχρι τέλους για να παραμείνουν στην κατηγορία. Στις τελευταίες στροφές του Πρωταθλήματος, η Γουέστ Μπρομ έχει το πλεονέκτημα να αγωνίζεται στην έδρα της και θέλει νίκη και μόνο νίκη απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Γουέστ Χαμ για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι κάνουν καλές εμφανίσεις στο Δε Χόθορνς και νομίζω πως θα φτάσουν στη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

156  ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1

Η Κόβεντρι είναι σίγουρα καλύτερα ομάδα από την Κρίσταλ Πάλας. Μπορεί να είναι λίγο ασταθής στην έδρα της, αλλά αυτό το ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει η Κρίσταλ Πάλας (1-3-11) δύσκολα το βρίσκεις σε ομάδα. Θα πάμε στον άσο και λόγω απόδοσης.

158  ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: 1

Μιλάμε για μία Μπάρνσλεϊ που μέσα στην έδρα της μοιάζει ανίκητη, αλλά πληρώνει την τραγική εκτός έδρας εικόνα της. Η Ίπσουιτς είναι ομάδα του ύψους ή του βάθους, αλλά και αυτή είναι πιο πολύ ομάδα έδρας. Δύσκολα πάντως θα καταφέρει να πάρει έστω και έναν βαθμό σήμερα.

159  ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΙΝΤΣ: 2

Η Λίντς είναι έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Απέναντι στην πολύ μέτρια Μπρίστολ Σίτι οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να κάνει σημαντικό βήμα ακόμα και για την δεύτερη θέση.

161  ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: 1

Η Ντονκάστερ πάει καλά στην έδρα της και έχει την δυνατότητα να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Πόρτσμουθ. Μία Πόρτσμουθ που είναι μία πολύ μέτρια ομάδα και δύσκολα θα καταφέρει κάτι σήμερα.

165  ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ: 1

Η Κόλτσεστερ έχει δυνατή έδρα και μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play-off. Η Σουίντον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν πάει καλά μακριά από το γήπεδό της και σήμερα η Κόλτσεστερ έχει την ευκαιρία για τη νίκη και η απόδοση που της δίνεται είναι αρκετά καλή.

167  ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: 1

Η Μίλτον με την πολύ μεγάλη δύναμη που της δίνει η έδρα της, βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και απέναντι στην Μπρέντφορντ μπορεί να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο, το δέκατο φετινό εντός έδρας.
  
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: