15/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/5/2010

Καλησπέρα σας,

Μετά από την πολύ επιτυχημένη μέρα που είχαμε την Τετάρτη συνεχίζουμε σήμερα με σκοπό να τα πάμε το ίδιο καλά!
Πάμε να δούμε τα παιχνίδια όμως...

ΙΣΠΑΝΙΑ 2

236 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Η Λεβάντε προσπαθεί να επιστρέψει στην Primera Division και με όπλο την καυτή της έδρα δεν νομίζω ότι θα χάσει βαθμούς από την αδύναμη μακριά από το σπίτι της Αλμπαθέτε. Ο άσσος έχει τις μεαγλύτερες πιθανότητες και δίνει απόδοση 1,60.


237 ΜΟΥΡΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β'

Η Μούρθια δίνει αγώνα δρόμου για τη σωτηρία της. Αυτή τη στιγμή είναι στην 19η θέση που τους οδηγεί στον υποβιβασμό. Αν και η Μούρθια έχει μόλις 3 νίκες στην έδρα της, πιστεύω ότι σήμερα θα κάνει την τέταρτη. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ Β' είναι αδιάφορη, καθώς και να μπει μέσα στην τριάδα, δεν πρόκειται να ανέβει στην πρώτη κατηγορία αφού εκεί αγωνίζεται η Βιγιαρεάλ. Αυτός μάλλον είναι ένας ακόμα λόγος να πάμε στον άσσο που δίνει απόδοση 2,05.


238 ΟΥΕΣΚΑ - ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Είναι δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Η Ουέσκα απέχει 3 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Η Ρεάλ Γιουνιόν είναι στην πρωτελευταία θέση και μάλλον εκεί θα παραμείνει. Είναι από τις χειρότερες ομάδες της Segunda και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σ' αυτόν τον αγώνα. Ο άσσος στο 1,85.


240 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Η Ταραγόνα βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι παντελώς αδιάφορη. Η Μπέτις παίζει το τελευταίο της χαρτί σήμερα, αφού αν χάσει βαθμούς μόνο με θαύμα θα επιστρέψει στην Primera. Η Ταραγόνα μάλιστα είναι ομάδα που πάει καλύτερα εκτός έδρας, γι' αυτό θα προτείνουμε το διπλό με απόδοση 2,25.

ΙΣΠΑΝΙΑ 1


251 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΤΑΦΕ

Η Ατλέτικο είναι αδιάφορη βαθμολογικά στην τελευταία αγωνιστική της Primera. Αντιθέτως η Χετάφε θέλει να διατηρήσει την 6η θέση που θα της δώσει το δικαίωμα να παίξει στο Europa League της επόμενης χρονιάς. Αλλά όχι και να ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση 1,60! Εκτός του ότι η Ατλέτικο είναι καλύτερη σαν ομάδα, θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της μετά από την κατάκτηση του Europa League. Άρα θα υπάρχει ένα είδος φιέστας στο Βιθέντε Καλντερόν. Βέβαια το μυαλό της είναι στον τελικό του Κυπέλλου με τη Σεβίλλη, αλλά δεν θα βάλω λεφτά σε τόσο χαμηλή απόδοση για την Χετάφε. Προτιμώ να ρισκάρω με το Χ που δίνει 3,75.


252 ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Σαραγόσα την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Χωρίς άγχος υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που περιμένει γκέλα από την Χετάφε για να βγει εκείνη στο Europa League. Με ανεβασμένο το ηθικό από τη νίκη τους επί της Βαλένθια, τα υποβρίχια ετοιμάζονται να αμολύσουν τορπίλη Ευρώπης... Το διπλό στο 1,75.


ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


253 ΓΑΝΔΗ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Η Γάνδη είναι καλύτερη ομάδα από την Σερκλ Μπριζ και πιστεύω πως θα κατφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο. Εδώ έβαλε 6 στην Κλαμπ Μπριζ, γιατί να μην νικήσει την Σερκλ; Απλά ελπίζω να την νικήσει στο εννενηντάλεπτο... 1,70 ο άσσος.


ΓΑΛΛΙΑ 1


258 ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ

Η Λιλ δεν θέλει να χάσει την απ' ευθείας έξοδο στο Champions League από την Λυών που λογικά θα νικήσει τη Λε Μαν. Η Λοριάν απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά. Στο 1,50 το διπλό.


265 ΣΟΣΟ - ΟΣΕΡ

Η Οσέρ κυνηγάει και αυτή το Champions League, ενώ ακόμα δεν έχει βγει σίγουρα στο Europa League. Δεν νομίζω πως η Σοσό θα καταφέρει να της φέρει πρόβλημα. Το διπλό στο 1,65.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

236 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1
237 ΜΟΥΡΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' 1
238 ΟΥΕΣΚΑ - ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝ. 1
240 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΜΠΕΤΙΣ 2
251 ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ Χ
252 ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2
253 ΓΑΝΔΗ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1
258 ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ 2
265 ΣΟΣΟ - ΟΣΕΡ 2


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


237 1
238 1
240 2
251 Χ
253 1 ΣΤΑΝΤΑΡ
258 2 ΣΤΑΝΤΑΡ
265 2 ΣΤΑΝΤΑΡ

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,4

Στοιχίζει 1,50 ευρώ με απόδοση 0,30 ευρώ. Φυσικά μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση βάζοντας κάποιον πολλαπλασιαστή.

Καλή Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: