10/5/10

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Πολύ μεγάλη κινητικότητα στην Ευρώπη με θέμα τί άλλο; Τις μεταγραφές!

Στην Ισπανία ήδη ακούγονται πολλά σενάρια με κορυφαίο όμως όνομα να είναι ενός προπονητή... Ο Ζοζέ Μουρίνιο, λοιπόν, φέρεται να είναι ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. Θεωρείται δύσκολο να παραμείνει ο Πελεγκρίνι, όποια κι αν είναι η κατάληξη του Πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, η Εσπανιόλ έχει βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της τον Κίμ Κάλστρομ, ενώ η Βιγιαρεάλ θέλει να πάρει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Κατά τ' άλλα, ενώ όλα έδειχναν το αντίθετο, η διοίκηση της Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ουνάι Εμερί και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά.

Στην Αγγλία, ο Ζερόμ Μπόατεγκ είναι ένας παίκτης που θα ήθελε πολύ να έχει στη μηχανή του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Γι' αυτό και η διοίκηση της Σίτι έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με αυτήν του Αμβούργου και αναμένονται ανακοινώσεις στις επόμενες μέρες. Κατά τ' άλλα υπάρχει θεωρητικό ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν για τον Βέντελ που γνωρίσαμε φέτος με την Μπορντό. Τέλος η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον Χουάν Μάτα από την Βαλένθια, αλλά λίγο δύσκολο να γίνει αυτή η μεταγραφή, καθώς θα είναι βήμα πίσω στην καριέρα του νεαρού Ισπανού, όταν μάλιστα υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες μεγαλύτερες ομάδες!

Στην Ιταλία, λίγα είναι τα μεταγραφικά σενάρια, με τον Άριεν Ρόμπεν να φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους!

Στη Γερμανία, ο Κέβιν Κουράνι, έκανε γνωστό ότι θα φύγει από τη Σάλκε με προορισμό την Ντιναμό Μόσχας. Ο Γερμανός μένει ελέυθερος σε ένα μήνα και δήλωσε ότι ήδη έχει συμφωνήσει με τους Ρώσους. Τέλος η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Έντιν Ντζέκο από την Βόλφσμπουργκ και απ' ότι φαίνεται είναι έτοιμη να δώσει στους "λύκους" τον Γκόμεζ σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

Θα επιστρέψουμε με περισσότερα νέα...

Καλό σας βράδυ

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Γεια σου Μπάμπη.

Θα ήταν ενδιαφέρον να πήγαινε ο Μουρίνιο στη Ρεάλ.

Όσο για τις μεταγραφές πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να κλείσουν παίχτες πριν το μουντιαλ για να ημν ανεβει η αξια τους. Έχει ψωμί ακομα.

COSTANTINOS είπε...

μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
δεν εγραψες ρε συ για τους μεταγραφικους στοχους τη γιγα σωκρατες
χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

babis_gate7 είπε...

Φίλε μου Kanthare,σίγουρα οι μεγάλες ομάδες πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Κι απαντάω μ' αυτό και στο σχόλιο του Κώστα, χαχαχαχαχα. Τώρα για το θέμα Μουρίνιο. Η Ίντερ τον θέλει, αλλά τα Ισπανικά Μέσα τον φέρνουν προ των πυλών από την Μαδρίτη. Κάτι είχε ακουστεί και για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά ο ίδιος βγήκε και είπε ότι δεν θα πάει ποτέ εκεί. Ειδικά λέει μετά απ' αυτά που τους έκανε δεν θα τον θέλουν και εκείνοι.