17/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ 17/8

Καλησπέρα σας,

Αρχίζουν σήμερα τα play-off για το Europa League και το Champions League.
Πρώτη Ελληνική ομάδα που μπαίνει στην διαδικασία είναι ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να διαφυλάξει το μηδέν πίσω.
Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις...

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

106 ΖΕΝΙΤ - ΟΣΕΡ


Οι Ρώσσοι μπορεί να έχουν χάσει αρκετά από τα αστέρια τους τα τελευταία χρόνια, όμως παραμένουν μια καλή και ισχυρή ομάδα. Οι πρόεδροί τους συνεχίζουν να ρίχνουν χρήμα (τι παράξενο για Ρωσία ε;) και διατηρούν την Ζενίτ σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη απέναντι στην Οσέρ και μπορεί και με σκορ πρόκρισης. Άσσος λοιπόν του 1,55.

117 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να μείνει εκτός η Τότεναμ από τους ομίλους του Champions League. Έχει την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση με νίκη μέσα στην Ελβετία! Διπλό λοιπόν του 1,65.

118 ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΓΙΑΞ

Πιο δυνατός αντίπαλος από τον Π.Α.Ο.Κ. τώρα στο δρόμο του Άγιαξ. Αλλά απ' ότι είδαμε, δεν ήταν και δύσκολο να περάσει η Ελληνική ομάδα. Τώρα πάνε στο Κίεβο οι Ολλανδοί. Δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω ότι μπορεί ο Αίαντας να πάρει μία ισοπαλία. Άλλωστε έχει την τάση αυτύ του αποτελέσματος στα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Το Χ δίνει 3,20.

119 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Μονομαχία Νορβηγίας-Δανίας το σημερινό παιχνίδι. Τα δύο γειτονάκια βρίσκονται αντιμέτωποι και πιστεύω πως θα μιλήσουν οι έδρες. Τώρα παίζουν στην έδρα της Ρόζενμποργκ και λόγω και της εμπειρίας που έχουν οι Νορβηγοί από τις Ευρωπαϊκές τους περιπέτειες. Αυτά τα δύο μας οδηγούν προς τον άσσο με απόδοση 2,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

106 ΖΕΝΙΤ - ΟΣΕΡ 1
117 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2
118 ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΓΙΑΞ Χ
119 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1

Καλή σας επιτυχία!

Υ.Γ. Στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ θα βρείτε τα ρόστερ των ομάδων του Πρώτου Ομίλου του Μουντομπάσκετ, υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: