25/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25/8




Καλησπέρα σας,

Χθες ήταν μία μέτρια ημέρα, αλλά μας την έκαναν τα δύο στάνταρ μας, η Σεβίλλη και η Άντερλεχτ.
Σήμερα θα δούμε μόνο τα παιχνίδια του Champions League, ελπίζοντας να τα πάμε καλύτερα.
Επίσης σήμερα στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ θα βρείτε την πρόταση του Κωνσταντίνου για τον αγώνα της Ελλάδας με την Αμερική.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

158 ΑΓΙΑΞ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 1


Ο Άγιαξ κατάφερε να πάρει ένα πολύ βολικό γι' αυτόν αποτέλεσμα μέσα στο Κίεβο και τώρα έχει την τύχη στα χέρια του. Πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα και θα προκριθεί. Ο άσσος στο 1,75.

159 ΖΙΛΙΝΑ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Χ


Η Ζίλινα έκανε την μίνι έκπληξη και νίκησε μέσα στην Τσεχία με 0-2. Πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League. Μένει φυσικά να το επιβεβαιώσει και σήμερα. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα κλειστό ματς με πολύ πιθανή την ισοπαλία (3,10).

160 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Χ

Είχα πει και στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στη Νορβηγία ότι πιστεύω πως σ' αυτήν την αναμέτρηση θα μιλήσουν οι έδρες. 2-1 νίκησε η Ρόζενμποργκ και μας πλήρωσε με 2,10. Παρόμοια απόδοση περίμενα και σήμερα στους γηπεδούχους. Αυτό το 1,70 όμως δεν μου αρέσει καθόλου και θα προτιμήσω την ισοπαλία που δίνει 3,30.

161 ΟΣΕΡ - ΖΕΝΙΤ: 2


Η Ζενίτ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Οσέρ. Το 1-0 που πήρε στον πρώτο αγώνα της δίνει το δικαίωμα να περνάει ακόμα και με ισοπαλία, αλλά πιστεύω πως θα το διεκδικήσουν το ματς οι Ρώσσοι. Οι Γάλλοι αν δεν πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ θα αναγκαστούν να ανοιχτούν από ένα σημείο και μετά και νομίζω ότι εκεί μπορεί η Ζενίτ να κάνει τη ζημιά. Το διπλό στο 2,50.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


158 ΑΓΙΑΞ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1
159 ΖΙΛΙΝΑ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ Χ
160 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ Χ
161 ΟΣΕΡ - ΖΕΝΙΤ 2

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,4
(Κοστίζει 1,50 €)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: