29/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29/8




Καλησπέρα σας,

Χθες τα πήγαμε καλά στις προβλέψεις μας. Συνολικά είχαμε 7/12, ενώ στο προτεινόμενο σύστημα πιάσαμε 4/6 και μοιράσαμε χρήμα. Θα είχαμε 5/6 αν δεν γινόταν αυτό το απίστευτο στον αγώνα της Μπόρνμουθ που ενώ ήταν 3-1 στο 90', η Νοτς Κάουντι πέτυχε 2 γκολ στις καθυστερήσεις και μας χάλασε έναν σίγουρο άσσο αφού από το 28' ήταν 3-0!!
Απ' ότι είδα και ο Κωνσταντίνος είχε 2/3 χθες, άρα ήταν μία καλή μέρα, εφ' όσον πληρωθήκαμε.
Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ


284 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 2Χ

Έχω πει την άποψή μου για τη φετινή Μπέρμιγχαμ και νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Αήττητες και οι δύο ομάδες ίσως να συνεχίσουν και αύριο. Χθες είπαμε την μπομπίτσα της Τουλούζ και το Χ2 της Νόργουιτς και σήμερα αυτή είναι η επιλογή μας σαν μια μίνι έκπληξη της ημέρας. Στο 3,00 το διπλό, το Χ δίνει 3,25.

ΓΑΛΛΙΑ 1


305 ΜΟΝΑΚΟ - ΟΣΕΡ: 1

Μπορεί η Οσέρ να πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει την ψυχολογία στα ύψη, αλλά υπάρχει και η κούραση που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Και οι δύο ομάδες έχουν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες και νομίζω πως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί. Η Μονακό έχει ενισχυθεί σημαντικά και μάλιστα την περασμένη βδομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στο διπλό στην έδρα της Λανς όταν προηγήθηκε με 0-2, αλλά τελικά αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. Μπορεί η Μονακό να εκμεταλλευθεί την κούραση της Οσέρ και να πάει την πρώτη της νίκη. Στο 2,10 ο άσσος.

ΙΣΠΑΝΙΑ 1

309 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ: Χ

Πρεμιέρα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Σύμφωνα όμως με την περσινή εικόνα, αλλά και με το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκαν σημαντικά και κλίνω αρκετά προς την ισοπαλία που δίνει απόδοση 3,20.

ΙΣΠΑΝΙΑ 2


311 ΜΠΕΤΙΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ: 1


Δεν χωράνε πολλές συζητήσεις. Η Μπέτις είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και έχει σαν πρώτο στόχο την άνοδο, αλλά και την πρωτιά της Σεγούντα. Δεν νομίζω να χάσει βαθμούς μέσα στην Ανδαλουσία, αν και οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Στο 1,70 ο άσσος.

ΕΛΛΑΔΑ SUPERLEAGUE

340 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ: Χ

Κλειστό παιχνίδι νομίζω θα γίνει όπως τα περισσότερα της Καβάλας τουλάχιστον στην έδρα της. Δύσκολο βλέπω να μπαίνει κάποιο γκολ και πάμε για την ισοπαλία του 3,10.

ΙΤΑΛΙΑ 1


351 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ: 1

Η Σαμπντόρια έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι μία ομάδα που πέρσι τουλάχιστον ήταν σταθερή και παιχνίδια με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες τα έπαιρνε. Η Λάτσιο προσπαθεί να επανέλθει στην ελίτ του Πρωταθλήματος απ' όπου έχει σίγουρα πέσει. Η Σαμπντόρια έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα με τη Βέρντερ και πως στη μέρα της μπορεί να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Μπορεί να νικήσει κούραση και Λάτσιο και να μας δώσει την απόδοση του 2,10.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

284 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
305 ΜΟΝΑΚΟ - ΟΣΕΡ 1
309 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ Χ
311 ΜΠΕΤΙΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1
340 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ Χ
351 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


305 ΜΟΝΑΚΟ - ΟΣΕΡ 1
309 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ Χ
311 ΜΠΕΤΙΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1
340 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ Χ
351 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,4,5
(Κοστίζει 4,80 €)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: