12/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/9




Καλησπέρα σας,

Μέτρια μέρα εχθές στο Ποδοσφαιρικό Στοίχημα και τουλάχιστον καταφέραμε να μη χάσουμε τα χρήματά μας στο Προτεινόμενο Σύστημα. Από την άλλη όμως ο Κωνσταντίνος κατάφερε να πιάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και πάλι δηλαδή δώσαμε αρκετά χρήματα...
Οι κάρτες μας με τα Προϊστορικά... Γεγονότα, τις Πιθανές Εκπλήξεις και τα Προτεινόμενα Under/Over έχουν ενημερωθεί και πάμε να δούμε και τα Προτεινόμενα Σημεία της Κυριακής...

507 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ: 1


Η Κατάνια όπως θα είδατε και στις Προϊστορίες, όταν υποδέχεται την Πάρμα, έχει τον τρόπο της. Τέσσερις φορές έχουν πάει στην Κατάνια οι Παρμένζοι και έχουν υποστεί 3 ήττες, ενώ 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Η περσινή Κατάνια με την καυτή έδρα, πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει και να πάρει μία ακόμα νίκη. Απόδοση 2,15.

509 ΛΕΤΣΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2


Η Φιορεντίνα τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει για τα καλά στα σαλόνια και όλο και ανεβαίνει. Η Λέτσε είναι σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας από τους "βιόλα" και νομίζω ότι αυτή η απόδοση του 2,05 δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη...

510 ΤΖΕΝΟΑ - ΚΙΕΒΟ: 1

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τζένοα είναι μία από τις πιο δυνατές Ιταλικές ομάδες παρόλο που πριν λίγα χρόνια ήταν στην Serie B. Ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο φέτος για να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Άσσος λοιπόν στο 1,55.

519 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ: 1


Άλλο ένα παιχνίδι που είδαμε στην Προϊστορία... Δεν είναι όμως μόνο αυτή η πολύ καλή παράδοση των γηπεδούχων. Η Γκρόνινγκεν στα δύο εντάς έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, δεν χάνει (1 νίκη- 1 ισοπαλία), ενώ από την άλλη η Ουτρέχτη δεν έχει πάρει βαθμό στις δύο εκτός έδρας δοκιμασίες ενώ έχει βρεί δίχτυα μόλις μία φορά αλλά έχει δεχτεί 7 γκολ. Ο άσσος στο 1,85.

521 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1Χ


Εγώ αυτήν την Λίβερπουλ δεν μπορώ να την εμπιστευτώ με τίποτα. Μάλιστα η Προϊστορία είναι υπερ των γηπεδούχων, αλλά στις πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία. Επιθετικά τουλάχιστον το έχουν το γκολ και γι' αυτό έχει φέρει και όλα της τα παιχνίδια over. Θα πάω στον άσσο (2,75) και για κάλυψη το Χ (3,10).

522 ΝΙΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ: Χ


Δύσκολη έξοδος για την Μπορντό που δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το Σαμπιονά. Η Νις είναι δύσκολη ομάδα στην έδρα της και στηρίζεται στην καλή αμυντική της γραμμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει 2/2 ισοπαλίες εντός έδρας φέτος. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που μας κάνει να προτιμήσουμε την ισοπαλία είναι ότι στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις στην έδρα της Νις, οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και 6 ισοπαλίες!!! Το Χ λοιπόν στο 3,10.

528 ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΣΚΑ: 1


Η Ουέσκα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει δεχτεί όμως και κάποιο τέρμα. Από την άλλη η Χιρόνα έδειξε ένα δείγμα των δυνατοτήτων της με τη νίκη 4-2 στην πρεμιέρα επί της Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δεν έχουν υποστεί ποτέ την ήττα από την Ουέσκα μέσα στην έδρα τους. Άσσος η πρότασή μας με απόδοση 2,00.

543 ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ: 1


Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για την Κονγκσβίγκερ. Αν δεν κερδίσει σήμερα τότε θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πολύ έντονα ότι θα ακολουθήσει τους φιλοξενούμενους στον υποβιβασμό. Η Σάντεφιορντ τα έχει παρατήσει κάπως αφού δεν μπορεί πλέον να αλλάξει την κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία. Αν η Κονγκσβίγκερ δεν κερδίσει μία ομάδα που έχει πάρει μόλις 2 ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια εκτός έδρας και έχει βρει δίχτυα σε αυτά μόλις 5 φορές, τότε είναι άξια της μοίρας της. Στο 1,80 ο άσσος.

562 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΑΚΟ: Χ2


Δηλαδή με ποιό σκεπτικό δόθηκε αυτή η απόδοση στη Μαρσέιγ; 1,55 ο άσσος!!! Για μία ομάδα η οποία βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Θα μου πείτε ότι είναι η Πρωταθλήτρια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μιλάμε για ένα Πρωτάθλημα που τη μία χρονιά μία ομάδα παίρνει τον τίτλο και την άλλη παλεύει για τη σωτηρία! Και δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω Είχε συμβεί παλαιότερα με την Ναντ. Για την Μονακό τα έχουμε πει. Έχει ενισχυθεί αρκετά και προσωπικά πιστεύω ότι θα τα πάει καλά φέτος. Δεν ξέρω αν θα πάρει τη νίκη στο τέλος η Μαρσέιγ, αλλά με τέτοια απόδοση δεν μπορώ να την εμπιστευτώ με τίποτα. Θα προτιμήσω το Χ (3,45) που είναι και το αγαπημένο αποτέλεσμα των Μονεγάσκων μακριά από το Λουί Ντε και για τους πιο τολμηρούς το διπλό (4,65).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


507 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ 1
509 ΛΕΤΣΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
510 ΤΖΕΝΟΑ - ΚΙΕΒΟ 1
519 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1
521 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
523 ΝΙΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ Χ
528 ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΣΚΑ 1
543 ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ - ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ 1
562 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΑΚΟ Χ2

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

507 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ 1
509 ΛΕΤΣΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
519 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1
523 ΝΙΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ Χ
528 ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΣΚΑ 1
543 ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ - ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,5,6 (Κοστίζει 8,10 €)

Ενώ αν κάποιος θέλει να αυξήσει την απόδοση του δελτίου μπορεί να βάλει τον άσσο της Τζένοα σαν ΣΤΑΝΤΑΡ. Η τιμή παραμένει η ίδια...

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: