18/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18/9




Καλησπέρα σας,

Μετά το διάλειμμα με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιστρέφουμε στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Επιλογές πάρα πολλές με το κουπόνι να είναι πλήρες και αυτό το Σαββατο-Κύριακο.
Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια πιο αναλυτικά...

245 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΟΛΤΟΝ: 1

Η Άστον Βίλα, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει πάρει δύο νίκες, αλλά έχει και δύο ήττες. Από την άλλη, η Μπόλτον έχει μία ήττα, μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Όμως, μέσα στην έδρα τους οι "χωριάτες" έχουν το απόλυτο και μάλιστα δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Πιστεύω πως έχουν αρχίσει να βρίσκουν την περσινή τους φόρμα και πως θα τριπλασιάσουν τις εντός έδρας νίκες τους. Ο άσος στο 1,80.

246 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 2


Από την αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν μιλάω για την Μπέρμιγχαμ. Προς το παρών με έχει δικαιώσει απόλυτα. Είναι αήττητη και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει την ποιότητα να κερδίσει την Γουέστ Μπρομ, η οποία μπορεί στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της να μην έχει χάσει (1 Ν-1 Ι-0 Η), όμως σκοράρει πολύ δύσκολα αφού έχει σκοράρει δύο φορές, ενώ έχει δεχτεί ένα γκολ. Το 2,70 που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Μπέρμιγχαμ μου αρέσει πάρα πολύ και θα το τολμήσω.

320 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ: 1


Η Εσπανιόλ φέτος θα στηριχτεί πολύ στην έδρα της. Η Αλμέρια είναι μία αμυντική ομάδα που φέρνει αρκετές ισοπαλίες. Αν η Εσπανιόλ καταφέρει να ανοίξει το σκορ δεν νομίζω πως θα χάσει το τρίποντο. Και η έδρα πιτεύω να βοηθήσει να σπάσει η άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα χωρίς τον Πεγεράνο στο κέντρο, αλλά και τον Γκόιτομ στην επίθεση, η Αλμέρια χάνει πολύ στον επιθετικό τομέα. Άσος λοιπόν στο 1,90.

321 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χ

Μιλάμε για δύο ομάδες που στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Το να δώσει ο ΟΠΑΠ 1,85 στη Μαγιόρκα το βρίσκω πολύ λάθος. Πολύ μικρή απόδοση για μία ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πολύ δύσκολα σκοράρουν όπως είπαμε και είναι και καλή επιλογή για ένα 0-0 σκορ. Χ η πρότασή μας στο 3,20.

335 ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ: 1

Η Τουλούζ μετά την εντός έδρας ήττα της από την Σέντ Ετιέν, έχασε τη "φόρα" με την οποία είχε αρχίσει. Τώρα πάει στο Λουί Ντε απέναντι στη Μονακό, η οποία μπορεί να φέρνει συνεχώς ισοπαλίες, όμως έχει βγάλει αρκετές δύσκολες έδρες παίρνοντας τον ένα βαθμό. Τα είχαμε πει από την αρχή ότι η Μονακό είναι από τις πιο ενισχυμένες ομάδες του Σαμπιονά. Μπορεί να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στην έδρα της απέναντι στην Τουλούζ η οποία έχει δύο από τους τέσσερις επιθετικούς της τραυματίες. Στο 2,10 ο άσος.

347 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1


Η Χιχόν διαθέτει αρκετά καλή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπιλμπάο μακριά από το Σαν Μαμές χάνει σημαντική από τη δύναμή της. Χωρίς τον αμυντικό Αγιόζε οι γηπεδούχοι, χωρίς τον επιθετικό Τοκέρο και το αριστερό μπακ Κοίκιλι η Μπιλμπάο. Άσος στο 2,30 η πρότασή μας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

245 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1
246 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2
249 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ 1
252 ΛΕΣΤΕΡ - ΚΠΡ 2
255 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1
320 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1
321 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ Χ
335 ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ 1
347 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

245 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1
255 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1
320 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1
321 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ Χ
335 ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ 1
347 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,5,6
(Κοστίζει 8,10 €)

Καλή σας επιτυχία!

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Τον τελευταίο καιρό δεν παίζω στοίχημα. Δεν ξέρω αείναι καλό ή κακό. Μάλλον καλό είναι.

Καλησπέρες!

babis_gate7 είπε...

Καλησπέρα φίλε μου Κάνθαρε.
Όταν δεν παίζεις στόχημα έχεις σίγουρα κέρδη... τα λεφτά που θα ρίσκαρες. Άρα σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος. χαχαχα