19/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/9




Καλησπέρα σας,

Χθες δεν τα πήγαμε και τόσο καλά στις προτάσεις μας, παρά μόνο στα over και under και στις εκπλήξεις που δώσαμε, με τη Βέρντερ να χάνει από την Μάιντζ και την Έβερτον από την Νιούκαστλ. Οι κάρτες με τα Under/Over, τις Πιθανές Εκπλήξεις και την Προϊστορία έχουν ενημερωθεί και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα...

381 ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ: 1Χ


Δεν μπορώ να καταλάβω από που κι ως που είναι το φαβορί η Άλκμααρ. Δεν λέω, ήταν καλύτερη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, όμως φέτος δεν έχει ακόμα νίκη! Από την άλλη η Ναϊμέγκεν δεν έχει χάσει ακόμα στην έδρα της. Θα περίμενα σχεδόν ίδιες αποδόσεις στον άσο και στο διπλό, αλλά αυτό το σημαντικό προβάδισμα που δίνουν στην Άλκμααρ με 2,10 δεν πρόκειται να το στηρίξω. Στοιχηματικά αξίζει πιο πολύ ο άσος του 2,70 ή το Χ του 3,25.

385 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1

Η Κέρκυρα έδειξε πολύ μαχητική ομάδα και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει και μάλιστα αντιμετωπίζοντας Α.Ε.Κ. και Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος έχασε στην πρεμιέρα από τη Λάρισα και στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον Ηρακλή στο Περιστέρι. Χωρίς τον Μίχο η Κέρκυρα, χωρίς τον Αναστασάκο ο Ατρόμητος. Νομίζω μπορεί η Κέρκυρα να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στην έδρα της. Στο 2,35 ο άσος.

386 ΚΙΕΒΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ: 1


Την περασμένη εβδομάδα η Κιέβο πήγε στη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την Τζένοα και κατάφερε να κάνει την έκπληξη νικώντας με 3-1. Δεν είναι ωστόσο αυτό που με κάνει να πάω στον άσο στο σημερινό της παιχνίδι. Είναι η εικόνα που έβγαλε στο παιχνίδι εκείνο. Μετά το εικοσάλεπτο όπου η Τζένοα προηγήθηκε, η Κιέβο την κατάπιε στην κυριολεξία. Το είδα το παιχνίδι και έβλεπες ότι ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει. Αλλά και μετά την ισοφάριση ήταν λες και ήταν αυτή η καλύτερη ομάδα. Επίσης το ότι η Μπρέσια έχει 5 παίχτες εκτός λόγω τραυματισμού με κάνει να εμπιστεύομαι όλο και πιο πολύ τον άσο του 1,85.

391 ΤΣΕΖΕΝΑ - ΛΕΤΣΕ: 1

Η αήττητη Τσεζένα υποδέχεται σήμερα τη Λέτσε με στόχο τη νίκη. Η Τσεζένα στους δύο αγώνες που έχει δώσει δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ η Λέτσε έχει σημειώσει μόλις ένα και αυτό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Φιορεντίνα. Πάμε για τον άσο του 1,85.

393 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2

Η Σαν Πάουλι ξεκίνησε πολύ καλά το Πρωτάθλημα νικώντας 3-1 την Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Στη συνέχεια έχασε με 1-0 από την Χοφενχάιμ και την Κολωνία. Το Αμβούργο με πολύ γεμάτο ρόστερ έχει ξεκινήσει καλά τη σαιζόν με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Επίθεση φωτιά για τους φιλοξενούμενους με Νιστλρόι και Γκερέρο. Μπορούν το διπλό του 1,90.

407 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Χ


Δεν έχουν εντυπωσιάσει οι δύο ομάδες στο ξεκίνημά τους. Βέβαια η Σανταντέρ αντιμετώπισε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια και δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει. Κλειστό παιχνίδι πιστεύω να γίνει και όχι σαν το προηγούμενο της Σαραγόσα που έχασε εντός έδρας με 3-5 από την Μάλαγα! Δύσκολα πάντως θα βγει νικητής. Στο 3,25 το Χ.

408 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2


Ναι, έκανε την μεγάλη έκπληξη η Χέρκουλες και νίκησε μέσα στο Καμπ Νου. Όμως η Βαλένθια έχει το δύο στα δύο στο ξεκίνημα. Είναι πιο δουλεμένη ομάδα από την Χέρκουλες και σίγουρα κατεβαίνει πιο υποψιασμένη μετά τον... άθλο του Ηρακλή την περασμένη εβδομάδα. Και στην απόδοση του 2,10 μου αρέσει πολύ αυτό το διπλό.

412 ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: 2


Και μόνο που παίζει η τελευταία με την τέταρτη της βαθμολογίας και μου δίνουν 2,20 την τελευταία μου αρκεί. Εννοείται πως δεν θα πάρω. Η Ρίο Άβε σε τέσσερις αγώνες έχει βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Από την άλλη η Ακαδέμικα τα πάει αρκετά καλά και σκοράρει συνεχώς. 2,70 είναι η απόδοση του διπλού.

432 ΝΑΒΑΛ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: 2Χ

Το είδαμε και στην Προϊστορία αυτό το παιχνίδι. Η Ναβάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σετούμπαλ όταν την υποδέχεται. Σε εννιά παιχνίδια έχει υποστεί εφτά ήττες, ενώ δύο φορές ήρθαν ισόπαλες οι δύο ομάδες. Μάλιστα η Ναβάλ δεν έχει πάρει βαθμό στην έδρα της φέτος, έχοντας δύο ήττες. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική έδωσαν μόνο 2,00 στον άσο. Σαν πρώτη επιλογή το διπλό του 3,10 με κάλυψη το Χ του 3,00.

441 ΜΠΡΑΝ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 2

Πολύ καλή η απόδοση του 1,90 στο διπλό της Ρόζενμποργκ. 7 αγωνιστικές πριν τελειώσει το Πρωτάθλημα, η Ρόζενμποργκ θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα τίτλου. Μία Ρόζενμποργκ η οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα φέτος. Απέναντι της σήμερα η αδύναμη Μπραν, η οποία θα παλέψει για να μην παίξει στα πλέι-οφ για τον υποβιβασμό αν και ακόμα έχει περιθώρια. Η απόδοση πάντως του διπλού είναι αρκετά δελεαστική...

450 ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ: 1


Άλλη μία μίνι έκπληξη που προτείνουμε εδώ. Είχαμε πει από την πρώτη αγωνιστική ότι η Μάλαγα έχει ενισχυθεί αρκετά προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες για υποβιβασμό. Την περασμένη εβδομάδα ήταν εντυπωσιακή και διέλυσε τη Σαραγόσα, αν και στο τέλος οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-5, αλλά η Μάλαγα νίκησε πολύ άνετα. Η Σεβίλη είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αποκλείστηκε από την Μπράγκα, έφερε ισοπαλία στο Σάντσεθ Πιθχουάν με τη Λεβάντε και έχασε την Πέμπτη από την Παρί στην έδρα της με 0-1. Είναι και η κούραση του αγώνα της Πέμπτης δεν θέλει και πολύ να γίνει η έκπληξη... Στο 2,75 ο άσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


381 ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ
385 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
386 ΚΙΕΒΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ 1
391 ΤΣΕΖΕΝΑ - ΛΕΤΣΕ 1
393 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2
407 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ
408 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
412 ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 2
432 ΝΑΒΑΛ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
441 ΜΠΡΑΝ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2
450 ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


385 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
386 ΚΙΕΒΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ 1
391 ΤΣΕΖΕΝΑ - ΛΕΤΣΕ 1
393 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2
408 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
441 ΜΠΡΑΝ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,6
(Κοστίζει 6,30 )

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: