22/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22/9




Καλησπέρα σας,

Χθες τα πήγαμε αρκετά καλά στις προτάσεις μας, αφού είχαμε 4/5 στα τελικά σημεία που δώσαμε. Θα βρείτε και σήμερα τα Προϊστορικά... Γεγονότα, τις Πιθανές Εκπλήξεις και τα Under/Over. Πάμε όμως να δούμε και τις προτάσεις μας...

159 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: 1

Εφτά αγωνιστικές πριν τελειώσει το Σουηδικό Πρωτάθλημα, η Έλφσμποργκ βρίσκεται στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Η Έλφσμποργκ είναι αήττητη στην έδρα της με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει 30 φορές και έχει δεχτεί μόλις 8 γκολ. Από την άλλη η Γκέτεμποργκ δεν πάει και τόσο καλά εκτός έδρας, ενώ πολύ δύσκολα σκοράρει μακριά από την έδρα της. Πάμε για τον άσο του 1,85.

163 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1

Μετά το στραβοπάτημα του Αμβούργου απέναντι στη Σαν Πάουλι, νομίζω ότι θα βρει ξανά το δρόμο της επιτυχίας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ που σε δύο αγώνες μακριά από την έδρα της, έχει δύο ήττες και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. Το Αμβούργο ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ καλό με αρκετούς σκόρερ ολκής. Πάμε για τον άσο του 1,80.

164 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: 2


Εδώ θα πάρω ένα ρίσκο. Η Γκλάντμπαχ στην έδρα της δεν έχει νικήσει ακόμα και το κυριότερο, προέρχεται από μία βαριά ήττα από την Στουτγάρδη με 0-7 το Σάββατο. Δεν ξέρω αν θα την έχει ξεπεράσει ή αν θα είναι επηρρεασμένη, αλλά πιο πιθανό βλέπω το δεύτερο. Η Σαν Πάουλι τα πάει καλά και δείχνει πολύ ικανή ομάδα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την πεσμένη ψυχολογία των γηπεδούχων και να πάρει τη νίκη. Το διπλό στο 3,10.

167 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 2

Η Στουτγάρδη μέχρι το περασμένο Σάββατο δεν είχε νικήσει στην Μπουντεσλίγκα. Μετά όμως τη νίκη που έκανε την Πέμπτη στο Europa League, φαίνεται πως ανέβηκε ψυχολογικά και διέλυσε με 7-0 την Γκλάντμπαχ. Με ανεβασμένη ψυχολογία τώρα απέναντι στην Νυρεμβέργη που σκοράρει με το σταγονόμετρο, πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει το διπλό του 2,10.

180 ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: 1


Η Κορτράικ έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις, στις οποίες δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Η Βέστερλο δείχνει κάπως ασταθής στο ξεκίνημα της Jupiler League και η μόνη εκτός έδρας νίκη που έχει πετύχει είναι απέναντι στην αδύναμη Ούπεν. Πάμε για τον άσο λοιπόν του 1,80.

182 ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΑΝΔΗ: 2

Μου αρέσει πολύ η απόδοση της Γάνδης απέναντι στην Λόκερεν. Το 1,95 του διπλού είναι πάρα πολύ καλό για μία ομάδα που έχει αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας απέναντι στην αντίπαλό της. Θα εμπιστευτώ τη Γάνδη, η οποία εκτός έδρας παραμένει αήττητη.

183 ΜΑΛΙΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ: 1


Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος η Μαλίν, η οποία φιγουράρει στη τρίτη θέση. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχει μέσα στην έδρα της με συντελεστή τερμάτων 4-0. Από την άλλη η Σερκλ Μπρίζ δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας, ενώ το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πάρει μία ισοπαλία. Πιστεύω πως η Μαλίν θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να μας δώσει το 1,70.

197 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ: 1


Η Κατάνια έχει πάρα πολύ δυνατή έδρα. Μας το έδειξε και πέρσι, μας το έδειξε και φέτος με την Πάρμα. Δεν έχουν περάσει άλλες κι άλλες ομάδες, θα τα καταφέρει η Τσεζένα; Δύσκολο το βλέπω. Ο άσος στο 1,85.

212 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1


Τρομερό ξεκίνημα για της νυχτερίδες με το 3/3 και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Χωρίς τον Εβέρ Μπανέγκα η Βαλένθια, που έχει όμως τον άξιο αντικαταστάτη Τίνο Κόστα. Τιμωρημένος και ο αμυντικός Νταβίντ Ναβάρο, πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει ο Ρικάρντο Κόστα. Από την άλλη χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Ασένχο θα είναι η Ατλέτικο και χωρίς τον τιμωρημένο Ουιφαλούσι. Η πολύ ποιοτική Βαλένθια με το πολύ καλό σύνολο, έχοντας και την προϊστορία με το μέρος της μπορεί να πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα. Πάμε για τον άσο του 1,95.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


159 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 1
163 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
164 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 2
167 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2
180 ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ 1
182 ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΑΝΔΗ 2
183 ΜΑΛΙΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1
197 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1
212 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

159 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 1
163 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
167 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2
183 ΜΑΛΙΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1
197 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1
212 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,5,6
(Κοστίζει 8,10 €)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: