25/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/9




Καλησπέρα σας,

Η Τετάρτη ήταν μία μέρα εκπλήξεων και καταφέραμε να πιάσουμε όλες όσες προτείναμε. Όμως πέσαμε και εμείς σε αρκετές από αυτές. Ελπίζουμε το Σαββατο-κύριακο να είναι πιο "φυσιολογικό"... Υπ' όψιν πάντα ότι έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα και το μυαλό αρκετών ομάδων ίσως να βρίσκεται εκεί.
Έχουμε ετοιμάσει τις Προϊστορίες, τα προτεινόμενα Under/Over και τις Πιθανές Εκπλήξεις όπου θα βρείτε και το ΣΥΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.
Ας δούμε όμως αναλυτικά κάποιες από τις προτάσεις μας...

303 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 1

Ώρα νίκης για την Μπέρμιγχαμ. Μία Μπέρμιγχαμ η οποία μόλις το περασμένο Σάββατο έκανε την πρώτη της ήττα. Η Γουίγκαν στον έναν αγώνα που έχει δώσει εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο απανωτές εντός έδρας ήττες και δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες. Ευκαιρία της Μπέρμιγχαμ που έχει μία καλή πορεία στην Πρέμιερ βγάζοντας δύσκολους αγώνες χωρίς να χάσει. Ο άσος στο 1,65.

305 ΦΟΥΛΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ: 1

Η Φούλαμ είναι αήττητη ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ, απέναντι στην Έβερτον που δεν έχει νίκη. Μάλιστα η Έβερτον εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε ισοπαλία στους δύο αγώνες που έχει δώσει. Αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες, με πιο σημαντικές τους Στοκντέιλ και Σεντέρος για την Φούλαμ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νταφ και Ζαμόρα. Για την Έβερτον θα απουσιάσουν οι Ανιτσέμπε, Ρόντγουελ και Σαχά. Η απόδοση στον άσο είναι πολύ καλή (2,35) όταν οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

350 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΜΠΕΤΙΣ: 2

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Μπέτις που έχει το απόλυτο στους τέσσερις πρώτους αγώνες. Δείχνουν αποφασιμένοι οι Σεβιγιάνοι για να επανέλθουν στα μεγάλα σαλόνια. Απέναντι στην πιο αδύναμη Αλμπαθέτε μπορούν να συνεχίσουν το σερί τους. Μία Αλμπαθέτε που δεν σκοράρει εύκολα, απέναντι στην καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος. Το διπλό της Μπέτις στο 2,05.

376 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2


Πρώτο στραβοπάτημα στη σαιζόν για τις νυχτερίδες την Τετάρτη απέναντι στην Ατλέτικο στο Μεστάγια, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Μία Βαλένθια που παρά τις πωλήσεις κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική. Μάλιστα στο παιχνίδι της Τετάρτης θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά βρήκε σε εξαιρετική μέρα τον Ντε Χέα. Όσο πάντως παίζεται σε τέτοιες αποδόσεις με ομάδες που είναι κατώτερες από αυτήν, εγώ θα την εμπιστεύομαι. Από τη Βαλένθια θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Μπανέγκα. Από τη Χιχόν θα απουσιάσουν δύο πολύ βασικοί της συντελεστές, οι Καρμέλο και Νάτσο Νόβο. Το διπλό δίνει απόδοση 1,90.

377 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΟΥΕΣΚΑ: 1


Χέρι, χέρι με την Μπέτις πηγαίνει στο ξεκίνημα της Σεγούντα η Ράγιο Βαγιεκάνο. Απέναντι στην αδύναμη Ουέσκα που δεν έχει δει ακόμη τη χαρά της νίκης, αλλά και έχει βάλει μόλις ενα γκολ σε 4 αγώνες, η Ράγιο είναι το πολύ μεγάλο φαβορί. Ο άσος στο 1,60.

379 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ: 1


Πολύ καλό ξεκίνημα και για την Λας Πάλμας στη Σεγούντα που έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Μάλιστα η έδρα της αποτελεί μία από τις πιο δυνατές έδρες της διοργάνωσης όπου εκεί έχει το 2 στα 2 στη φετινή λίγκα. Από την άλλη η Γρανάδα μακριά από την έδρα της έχει φύγει και τις δύο φορές με κατεβασμένο κεφάλι. Και μάλλον αυτό θα γίνει και για τρίτη φορά. Ο άσος στο 1,80.

380 ΧΙΡΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β': 1

Η Χιρόνα στην έδρα της μεταμορφώνεται. Γι' αυτό και έχει πάρει 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει δώσει εκεί. Μάλιστα από τα 8 τέρματα που έχει πετύχει φέτος, τα 7 τα έχει σκοράρει εκεί. Έχει τη δυνατότητα να νικήσει τη Βιγιαρεάλ Β' και να μας δώσει την απόδοση του 2,00.

393 ΛΟΡΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ: 2Χ

Κάποια στιγμή δεν γίνεται, θα μου βγει. Από την αρχή της σαιζόν έχω μιλήσει για τη Μονακό. Έκανε πολύ καλές μεταγραφές και έχει φτιάξει μια αρκετά καλή ομάδα. Όποτε τη βλέπω να τη δίνουν σε αποδόσεις γύρω στο 2,90 με ομάδες που δεν δικαιολογείται αυτό, ποντάρω πάνω της. Μέχρι στιγμής, έχει φέρει τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας σε παιχνίδια που τη δίναν και στα τρία σαν αουτσάιντερ. Θα την πρότεινα για διπλό μόνο, αλλά είναι πολύ ομάδα της ισοπαλίας, γι' αυτό βάζω σαν κάλυψη το Χ. Αλλά πρώτη επιλογή είναι το διπλό. Η Λοριάν δεν πάει καλά, έχει 1 νίκη και 2 ήττες μέσα στην έδρα της, ενώ 5 βασικοί της παίχτες είναι αμφίβολοι! Το διπλό δίνει 2,90 και το Χ 3,00...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


303 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1
305 ΦΟΥΛΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1
307 ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΠΡΕΣΤΟΝ 1
310 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 1
311 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΧΑΛ 1
350 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΜΠΕΤΙΣ 2
376 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
377 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΟΥΕΣΚΑ 1
379 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1
380 ΧΙΡΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' 1
393 ΛΟΡΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ 2

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


305 ΦΟΥΛΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1
311 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΧΑΛ 1
350 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΜΠΕΤΙΣ 2
376 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
379 ΛΑΣ ΠΑΛΜΠΑΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1
380 ΧΙΡΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' 1

ΣΥΤΗΜΑ: 3,6
(Κοστίζει 6,30 €)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: