26/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26/9




Καλησπέρα σας,

Χθες δεν πήγαμε καθόλου καλά στις προτάσεις μας, αλλά πήγαμε καλά στα under και τα over και σχετικά καλά στις εκπλήξεις.
Έχουμε ενημερώσει τις κάρτες με τις Προϊστορίες, τα Under/Over και τις Πιθανές Εκπλήξεις και προχωράμε να δούμε τις προτάσεις μας.

448 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ: Χ


Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Ηρακλή και ποιός να το περίμενε όταν πριν από λίγο καιρό παιζόταν αν θα συμμετάσχει στην Σούπερ Λιγκ ο γηραιός. Και οι δύο ομάδες παίζουν κλειστά και πολύ δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι. Πολύ πιθανό να δούμε μία λευκή ισοπαλία. Το Χ δίνει 3,10.

456 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1


Πολύ καλό ξεκίνημα για την Κατάνια, η οποία στηρίζεται στην έδρα της, όπου εκεί μέσα συγκεντρώνει αρκετούς βαθμούς. Η Μπολόνια μπορεί να πήρε μία σπουδαία ισοπαλία στον τελευταίο της εκτός έδρας αγώνα με τη Ρόμα, όμως αυτή τη στιγμή η Ρόμα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

460 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1

Η Σαμπντόρια είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να διεκδικήσει ξανά την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το πετύχει όμως αυτό δεν δικαιολογείται καμία απρόσμενη απώλεια. Η Ουντινέζε βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση έχοντας μόνο ήττες μέχρι τώρα και πολύ πιθανόν να προσθέσει άλλη μία σήμερα.

476 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΟΣΟΑΣΟΥΝΑ: 1

Μια πολύ καλή Εσπανιόλ μέσα στην έδρα της, υποδέχεται την Οσασούνα που εκτός έδρας χάνεται. Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έχει ακόμα να σκοράρει μακριά από την Παμπλόνα. Είναι και αρκετά καλή η απόδοση του άσου (1,90).

480 ΘΕΛΤΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ: 1

Η Θέλτα μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα Β', μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη η Ταραγόνα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό. Είναι καλύτερη και σαν ομάδα η Θέλτα και μπορεί να νικήσει την Ταραγόνα μέσα στο Μπαλαΐδος.

481 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β' - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: 1


Πολύ καλό ξεκίνημα για τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα αν και δεν το περίμενα. Η Νουμάνθια έχει αντίθετη πορεία και δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της. Η Μπαρτσελόνα Β' μπορεί να τριπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες της σήμερα.

486 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΤΟΟΥΚ: 1

Η πολύ ενισχυμένη Νιούκαστλ κατάφερε να πετάξει την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ. Μπορεί να βρέθηκαν για μία χρονιά στην Τσάμπιονσιπ οι ανθρακορύχοι, αλλά δείχνουν να έχουν επιστρέψει αποφασισμένοι για σπουδαία πράγματα. Η Στόουκ από την άλλη μεριά είναι από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό. Πρότασή μας ο άσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

448 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ Χ
456 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1
460 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1
476 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1
480 ΘΕΛΤΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ 1
481 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β' - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1
486 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΤΟΟΥΚ 1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: