28/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ 28/9




Καλησπέρα σας,

Το Τσάμπιονς Λιγκ κλέβει σήμερα την παράσταση, αλλά τα παιχνίδια δεν βοηθούν καθόλου να ασχοληθούμε με αυτά. Ή καλύτερα, οι αποδόσεις που έχουν δοθεί στα φαβορί δεν είναι καθόλου καλές για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά η Ρόμα που είναι σε τραγική κατάσταση να παίζεται στο 1,25; Αμ η Ρεάλ, που εκτός έδρας δυσκολεύεται τρομερά; 1,50 μόνο το διπλό; Ενώ και το Βασιλεία-Μπάγερν θα είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Μπάγερν αγωνίζεται χωρίς Ρόμπεν και Ριμπερί... Δεν έχω να επιλέξω κανένα σημείο. Αυτά που επέλεξα ήταν κάποια Over/Under και κάποια Ειδικά Στοιχήματα που θα βρείτε στις σχετικές κάρτες. Επίσης στα Προϊστορικά...Γεγονότα, θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προϊστορίες των σημερινών Αγγλικών αγώνων. Τέλος υπάρχουν και οι Πιθανές Εκπλήξεις της μέρας...
Έχουμε επιλέξει και μερικά σημεία από την Αγγλία στα οποία θα αναφέρουμε συνοπτικά το λόγο που τα επιλέξαμε.

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Από την Τσάμπιονσιπ έχουμε επιλέξει τον άσο της Γουότφορντ ενάντια στη Σουόνσι. Μία Σουόνσι που πάει τρομερά στην έδρα της έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο ήττες. Το άλλο σημείο από αυτήν την κατηγορία είναι ο άσος στο Μπέρνλι-Χαλ. Η Μπέρνλι που όπως είδαμε και στην προϊστορία, έχει πάρει τον αέρα της Χαλ και φέτος παραμένει αήττητη μέσα στην έδρα της.

ΑΓΓΛΙΑ 1


Άλλα δύο σημεία από την Πρώτη Αγγλίας. Δύο άσοι και πάλι... Αυτός της Μπράιτον με αντίπαλο την Μπρέντφορντ και αυτός της Πιτέρμπορο απέναντι στην Νοτς Κάουντι. Μιλάμε για τις δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας και η διαφορά δυναμικότητας με τους φιλοξενούμενους είναι πολύ σημαντική, ενώ και η προϊστορία δείχνει νίκη των γηπεδούχων.

ΑΓΓΛΙΑ 2


Δύο ακόμα σημεία από την Δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Το ένα είναι ο άσος της Ρόδεραμ απέναντι στην Μπράντφορντ. Η Ρόδεραμ τα πάει πολύ καλά στην έδρα της σκοράρωντας ακατάπαυστα, σε αντίθεση με την Μπράντφορντ που δεν τα πάει καθόλου καλά και ειδικά εκτός έδρας το μόνο που έχει καταφέρει είναι να έχει πάρει μόλις ένα βαθμό, ενώ έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Τέλος, με λίγο ρίσκο, το διπλό της Μπέρι μέσα στην έδρα της Μόρκαμ. Η Μπέρι που τα πάει καλά εκτός έδρας, ενώ η Μόρκαμ μέσα στο γήπεδό της έχει μόνο ισοπαλίες και τίποτα άλλο. Αν σπάσει το παιχνίδι από την ισοπαλία το βλέπω πολύ πιθανόν να φύγει η Μπέρι με το τρίποντο της νίκης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


111 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
115 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΧΑΛ 1
125 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 1
127 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 1
136 ΜΟΡΚΑΜ - ΜΠΕΡΙ 2
139 ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: