29/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30/9




Καλησπέρα σας,

Χθες ήταν μια μέτρια ημέρα αφού πιάσαμε περίπου τα μισά παιχνίδια από όλα όσα είχαμε προτείνει. Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια. Στις κάρτες με τα Ειδικά Στοιχήματα και τα Under/Over θα βρείτε επιπλέον προτάσεις για στοιχηματισμό.
Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές που κάναμε από τα σημερινά παιχνίδια.

162 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: 1


Δύσκολο παιχνίδι. Πάρα πολύ δύσκολο. Το Χ είναι αυτό που παίζει πολύ δυνατά και ο λόγος είναι ότι βολεύει θεωρητικά και τις δύο ομάδες να φέρουν ισόπαλα τα μεταξύ τους παιχνίδια για να μην μπουν σε περιπέτειες. Όμως προσωπικά θα προτιμήσω τον άσο. Και είναι καθαρά θέμα φόρμας η επιλογή αυτή, καθώς οι "νυχτερίδες" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κατάσταση που βρίσκονται οι "κόκκινοι διάβολοι". Μάλιστα, η Μάντσεστερ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Ρούνεϊ (κυρίως) και Γκιγκς, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής. Ακόμα από τους Άγγλους θα απουσιάσουν οι Χάργκριβς, Κάρικ και Αντόνιο Βαλένσια, οι οποίοι είναι τραυματίες. Από τους Ισπανούς μοναδική απουσία εδώ και δύο εβδομάδες ο Εβέρ Μπανέγκα.

165 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: 1


Είναι η μεγάλη ευκαιρία των Σκοτσέζων να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μάντσεστερ, τώρα απέναντι στους άπειρους Τούρκους θα προσπαθήσουν να πάρουν τους 3 βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για να κυνηγήσουν την πρόκριση στους "16", αλλά επίσης, αν τους πάρει θα εξασφαλίσει λογικά την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League. Άσος η επιλογή μας.

168 ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΥΩΝ: 2

Σίγουρα η Λυών δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Όμως μιλάμε για διαφορετική διοργάνωση πλέον και σίγουρα η εμπειρία αλλά και η ποιότητα των παιχτών της, είναι συγκριτικά πολύ καλύτερη από αυτή των Ισραηλινών. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν οι Γάλλοι, οι οποίοι δίνονται και σε πολύ καλή απόδοση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


162 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1
165 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1
168 ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΥΩΝ 2

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: