7/9/10

ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ




Καλησπέρα σας,

Σε ένα διάστημα που δεν υπάρχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο, παρά μόνο στο μπάσκετ, έχουμε σήμερα και πάλι τις Εθνικές ομάδες.
Φυσικά ακόμα είναι νωρίς για να έχουμε γνώμη σε τι κατάσταση βρίσκονται και λόγω του ότι δεν υπάρχουν και οι μεγάλες αποδόσεις θα πάμε σε μία επιλογή τεσσάρων παιχνιδιών πιο πολύ για να βγάλουμε κάποια κέρδη και να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο.
Πάμε όμως να δούμε...

101 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: 1

Το Μαυροβούνιο σίγουρα δεν αποτελεί και καμία ιδιαίτερη δύναμη ειδικά από τη στιγμή που αποσπάστηκε από τη Σερβία. Η Βουλγαρία σίγουρα δεν είναι η μεγάλη δύναμη που ήταν, όμως θεωρώ ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από τους Μαυροβούνιους και θα μας χαρίσουν την απόδοση του 1,60.

103 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ: 1


Οι Τούρκοι χαρούμενοι από την πορεία της Εθνικής τους στο Μουντομπάσκετ λογικά θα στηρίξουν και την ποδοσφαιρική ομάδα που σίγουρα είναι το φαβορί απέναντι στους Βέλγους. Ο άσσος και εδώ στο 1,60.

108 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ: 2


Κλειστό παιχνίδι λογικά θα γίνει, όπως τα περισσότερα των Ελβετών. Έστω και δύσκολα πιστεύω πως οι Άγγλοι θα φύγουν νικητές. Στο 1,85 το διπλό.

109 ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ: 1

Εσάς αυτή η Γαλλία σας βγάζει καμία σιγουριά; Οι Βόσνιοι διαθέτουν καλή ομάδα και δυνατή έδρα. Εγώ τους Γάλλους μετά τις εμφανίσεις στο Μουντιάλ και την ήττα από την Λευκορωσία την Παρασκεύη δεν πρόκειται να τους εμπιστευθώ απέναντι σε ένα καλό σύνολο. Ο άσσος στο 2,70.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


101 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1
103 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ 1
108 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ 2
109 ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ 1

Καλή σας επιτυχία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΥ, Κ ΘΑ ΠΑΙΞΩ

101 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1
103 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ 1

ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ
109 ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ 1Χ