25/9/10

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ




296 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΪΝΤΖ

Έχετε καταλάβει ότι η Μπάγερν αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και αήττητ Μάιντζ; Και χωρίς Ρόμπεν και Ριμπερί. Είναι απόδοση αυτή, το 1,35; Προτιμώ να κυνηγήσω την έκπληξη.

314 ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Έχει ενισχυθεί πολύ η Μπάρνσλεϊ και είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος. Καλή ομάδα η Ρέντινγκ, αλλά όχι για να την εμπιστευτούμε στο 1,65. Μπορεί ακόμα και τη νίκη η Μπάρνσλεϊ.

317 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Κόλτσεστερ είναι μία ομάδα που σε 3 αγώνες στην έδρα της έχει φέρει 3 ισοπαλίες. Ενώ η Τρανμίρ στις 3 εξόδους της έχει 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Η θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα δικαιολογεί λίγο το 1,60 του άσου, αλλά τα στατιστικά και τα αποτελέσματα καθόλου. Πολύ μου αρέσει το Χ του 3,45.

371 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μονο 1,55 τον δώσατε τον Ατρόμητο; Πιο χαμηλά έπρεπε. Ένα βαθμό έχουν οι Περιστεριώτες, μηδέν οι Σερρέοι. Τεράστια διαφορά! Και με τι ομάδες έχει παίξει ο Πανσερραϊκός... Με Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ. και Ολυμπιακό. Ενώ ο Ατρόμητος με Λάρισα, Ηρακλή και Κέρκυρα. Από που κι ως που τόσο χαμηλά ο άσος; Δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ θα το κοντράρω...

381 ΜΙΛΑΝ - ΤΖΕΝΟΑ

Η Τζένοα είναι πολύ ενισχυμένη φέτος. Δεν πρέπει να την υποτιμάμαι καθόλου. Το να παίζεται η Μίλαν σε τόσο χαμηλές αποδόσεις σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τους Γενοβέζους δεν είναι καθόλου λογικό και δεν το αποκλείω να γίνει κάποια έκπληξη.

397 ΟΣΕΡ - ΝΑΝΣΙ

Η Οσέρ δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και η Νανσί στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Επιμένετε ακόμα να δίνεται 1,85 στον άσο;

412 ΛΥΩΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Τώρα αυτό το 1,55 το δώσατε για να γελάσουμε; Μα είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε τη Λυών που δεν πάει καλά απέναντι στην πρωτοπόρο Σεντ Ετιέν; Ναι μπορεί να νικήσει, αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζει ο 17ος με τον 1ο και να δίνουν 1,55 στον δέκατο έβδομο. Και εδώ από το να ρισκάρω στο 1,55 προτιμώ την έκπληξη.

416 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Είδατε την προϊστορία των αναμετρήσεων στο Σαν Μαμές; Αυτό αλλά και το γεγονός ότι η Μπιλμπάο είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα συν το ότι η έδρα της είναι από τις πιο δυνατές της Πριμέρα και εκεί μέσα χαλυβδώνονται οι Βάσκοι με κάνει να κοντράρω το διπλό που δίνει μόλις 1,45!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ


317 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΡΑΝΜΙΡ Χ
371 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Χ
393 ΛΟΡΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ 2
397 ΟΣΕΡ - ΝΑΝΣΙ Χ
416 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ

ΣΥΤΗΜΑ: 3,4,5

Δεν υπάρχουν σχόλια: