12/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ 12/10




Καλησπέρα σας,

Συνέχεια στους αγώνες των Εθνικών ομάδων σε ένα πολύ κομβικό σημείο, αφού οι αγώνες προχωρούν και οι βαθμολογικές διαφορές δύσκολα θα μπορέσουν να καλυφθούν στη συνέχεια.
Σήμερα στην κάρτα με τις Πιθανές Εκπλήξεις θα βρείτε ένα σύστημα με πολύ καλές αποδόσεις για μεγαλύτερα κέρδη, ενώ στην κάρτα Under/Over θα βρείτε τις προτάσεις μας σε under και over.
Πάμε να δούμε όμως τις προτάσεις μας για σήμερα...

118 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ: 1

Αν θεωρήσουμε ότι η Αγγλία θα πάρει την μία από τις δύο πρώτες θέσεις, τότε η Ελβετία και το Μαυροβούνιο θα διεκδικήσουν την άλλη. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με το Μαυροβούνιο να έχει 9 βαθμούς, η Ελβετία δεν μπορεί να χάσει ξανά. Ούτε βαθμό. Αν δεν κερδίσει την Ουαλία, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουν κάτι καλό οι Ελβετοί. Απέναντι στην Ουαλία που δεν κέρδισε ούτε τους Βούλγαρους στο νησί, δεν πιστεύω να μην κερδίσουν.

123 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 1

Παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει το ποιά απ' τις δύο ομάδες θα έχει το πάνω χέρι της πρόκρισης. Οι Ιρλανδοί μέσα στην έδρα τους έχασαν έναν σημαντικό αγώνα από τους Ρώσσους την Παρασκεύη και τώρα βρίσκονται με 6 βαθμούς στην κορυφή μαζί με την Ρωσσία και τη Σλοβακία. Οι Σλοβάκοι έχουν καλή και δουλεμένη ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να πάρουν το "ντέρμπι" κορυφής.

125 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ: 1

Δεν νομίζω να χάσει η Ελλάδα από το Ισραήλ. Με την ψυχολογία ανεβασμένη από τη νίκη της την Παρασκευή, η Εθνική μας πρέπει να νικήσει και σήμερα στο Καραϊσκάκη για να μπει ξανά σε τροχιά πρόκρισης. Καλή ομάδα το Ισραήλ, αλλά μια σοβαρή Εθνική μπορεί να φτάσει στο τρίποντο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: