16/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16/10




Καλησπέρα σας,

Επιστροφή στα Εθνικά Πρωταθλήματα, μετά από τη διακοπή με τις Εθνικές ομάδες. Το κουπόνι γεμάτο και πάλι με πολλές και καλές επιλογές. Έχουν ενημερωθεί όλες οι κάρτες, με τα Προϊστορικά... Γεγονότα, τις Πιθανές Εκπλήξεις, τα Under/Over και τα Ειδικά Στοιχήματα.
Πάμε όμως να δούμε και τις προτάσεις μας...

245 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 1


Η Σαν Πάουλι μπορεί να μην πηγαίνει τόσο καλά στα εντός έδρας παιχνίδια, όμως με την εικόνα της και τα αποτελέσματα που παίρνει εκτός έδρας, δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Μπουντεσλίγκα. Οι νεοφώτιστοι ψάχνουν την πρώτη εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορεί να πάρει νίκη μακριά από την έδρα της μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν.

332 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΤΑΦΕ: 1


Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ποιοτικότερη ομάδα από την Χετάφε. Μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν είναι πολύ δυνατή και η μοναδική φετινή της ήττα εκεί μέσα ήταν από την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη η Χετάφε είναι ασταθής μακριά από το Αλφόνσο Πέρεζ και απέναντι σε πολύ πιο δυνατές ομάδες δύσκολα παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στον άσο των "ροχιμπλάνκος" παρά την απουσία του Αγκουέρο.

352 ΜΠΡΕΣΤ - ΑΡΛ: 1


Η Άρλ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Σαμπιονά και δεν νομίζω να έχει ελπίδα να παραμείνει στην κατηγορία. Μία πολύ δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Χαριστέα, η οποία έχει και πολλές σημαντικές απουσίες. Απέναντι στην Μπρέστ που τα πάει πάρα πολύ καλά στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, δεν νομίζω να καταφέρει κάτι...

359 ΓΑΝΔΗ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ: 1

Η Γάνδη έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή χρονιά, ενώ η Κορτράικ τα πάει πάρα πολύ καλά για τα δικά της δεδομένα. Φυσικά στηρίζεται στην έδρα της κυρίως, καθώς μακριά από αυτήν δεν μπορεί να πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα και μάλλον το ίδιο θα συμβεί και σήμερα στην έδρα της Γάνδης.

Τέλος να πω λίγο για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια. Το έχουμε βάλει και στις Πιθανές Εκπλήξεις, όχι γιατί δεν είναι το φαβορί η Μπαρτσελόνα, αλλά είναι γελοίο να βρίσκεται ο άσος σε αποδόσεις γύρω στο 1,33! Όπως και να έχει είναι ένα ντέρμπι και μάλιστα η Βαλένθια βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας για να την υποτιμούν τόσο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΩΔ.

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΗΜΕΙΟ




245

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

1

256

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

1

259

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΣΟΥΟΝΣΙ

1

264

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

1

332

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ

1

340

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΛΙΝΤΣ

1



Καλή σας επιτυχία!