17/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/10




Καλησπέρα σας,

Συνέχεια σήμερα με την αυλαία της αγωνιστικής στα περισσότερα Πρωταθλήματα και πάμε να δούμε αναλυτικά ορισμένα παιχνίδια.

395 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ: 1


Η Γκρόνινγκεν τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος και αποτελεί την καλύτερη ομάδα μετά τις σταθερές Αϊντχόφεν, Τβέντε και Άγιαξ. Με την πολύ δυνατή της έδρα, στην οποία παραμένει αήττητη, θα υποδεχτεί την Χέρενφεν που δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας. Πρότασή μας ο άσος.

408 ΜΠΡΕΣΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1


Η Μπρέσια έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα της. Από την άλλη μεριά, σε τρεις εξόδους της η Ουντινέζε το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πάρει μία ισοπαλία. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν γενικά μία επιθετική δυστοκία, αφού δύσκολα στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και σήμερα και η Μπρέσια θα πάρει το τρίποντο.

410 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1

Πολύ δύσκολο παιχνίδι με δύο αρκετά καλές ομάδες παρ' όλο που η βαθμολογική τους θέση δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Η Σαμπντόρια με τη δύναμη του κόσμου της στο πλευρό της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

433 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1


Όπως είδαμε και στα Προϊστορικά...Γεγονότα, η Λα Κορούνια έχει δημιουργήσει μία εκπληκτική παράδοση απέναντι στους Βάσκους της Οσασούνα. Μπορεί η Σούπερ Ντέπορ να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μην έχει ακόμα νίκη, αλλά τώρα έχει μπροστά της μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει... σεφτέ. Αν δεν μπορεί να νικήσει την Οσασούνα που μακριά από την έδρα της δεν έχει βάλει ούτε γκολ τότε καλύτερα να πάει από τώρα στην Σεγούντα. Πάμε για τον άσο λοιπόν.

437 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: 1

Άλλο ένα παιχνίδι που είδαμε στις Προϊστορίες. Έχοντας πάρει τον αέρα της Λας Πάλμας (η οποία δεν έχει νικήσει ποτέ στην έδρα της Βαγιαδολίδ) η Βαγιαδολίδ, αλλά και με οδηγό τη δυνατή της έδρα στην οποία δεν έχει ήττα (2 Ν- 1 Ισ.) και με τέρματα 8-1, θα πάει για την τρίτη της νίκη σήμερα.

446 ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 1


Η Γκενκ τα πάει περίφημα φέτος, αφού ακόμα δεν έχει χάσει παιχνίδι. Μάλιστα εντός έδρας έχει το 5/5 προς το παρών. Η Σταντάρ Λιέγης εκτός έδρας δεν πάει τόσο καλά όσο στην έδρα της και δυσκολεύεται αρκετά κάθε φορά που αγωνίζεται μακριά της. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο νομίζω ότι πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι.

470 ΛΥΩΝ - ΛΙΛ: 1


Και αυτό το παιχνίδι το είδαμε στις Προϊστορίες. Η Λυών έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Λιλ μέσα στο Ζερλάν και εκτός από αυτό, όσο χάλια κι αν τα πηγαίνει η Λυών, όταν παίζεται σε αποδόσεις γύρω στο 2,00 και ειδικά μέσα στην έδρα της μου τραβάει την προσοχή...



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: