20/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/10


Καληπέρα σας,

Χθες ήταν μία καλή μέρα για μας αφού είχαμε 8/9 Under/Over ενώ από τα έξι σημεία που δώσαμε, πιάσαμε τέσσερα.
Σήμερα ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πάμε να δούμε ορισμένα παιχνίδια αναλυτικά.

137 ΛΥΩΝ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1


Η Λυών έχει πάρει κεφάλι στον όμιλο και στο Ζερλάν έχει την ευκαιρία σήμερα να οριστικοποιήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα νικήσει την Χάποελ μέσα στη Γαλλία. Η Μπενφίκα θα προσπαθήσει, αλλά χωρίς τον καλύτερο επιθετικό της τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Πάμε για τον άσο των Γάλλων.

140 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 2

Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Η Κοπεγχάγη πέρασε άνετα από το Ο.Α.Κ.Α. και τώρα οι πράσινοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αυτό τους φορτώνει σίγουρα με μεγάλη πίεση. Η Ρούμπιν είναι μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα και μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα. Έχουν επενδύσει πολλά λεφτά οι Ρώσσοι για να πετύχουν κάτι στην Ευρώπη και με την κλήρωση που είχαν, είναι η μεγαλύτερή τους ευκαιρία. Πήραν χρυσό βαθμό με τη Μπαρτσελόνα και τώρα αν νικήσουν μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Πρότασή μας το διπλό.

141 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2

Διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου οι δύο ομάδες. Οι παλιομοδίτες Σκωτσέζοι και οι μοντέρνοι Ισπανοί. Η Ρέιντζερς που παίζει σε ένα Πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, ενώ η Βαλένθια αγωνίζεται σε ένα Πρωτάθλημα που κάθε αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Η φετινή Βαλένθια δείχνει να αντιδράει καλά μετά από στραβοπατήματα, αφού τόσο μετά από την ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και μετά την ήττα από την Μάντσεστερ έχει νικήσει. Τώρα προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και για να δούμε αν και πάλι θα πάρει τη νίκη. Μια νίκη που θα την κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στους 16.

142 ΣΑΛΚΕ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 1

Δεν νομίζω να μην μπορέσει να νικήσει η Σάλκε τους Ισραηλινούς. Η Χάποελ είναι χωρίς αμφιβολία η χειρότερη ομάδα του ομίλου και όποιος δεν την νικήσει θα έχει ασφαλώς ένα ντεζαβαντάζ. Άσος λοιπόν...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: