2/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2/10




Καλησπέρα σας,

Μετά το διάλλειμα με τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, επιστρέφουμε στα Εθνικά Πρωταθλήματα μία εβδομάδα πριν την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Οι κάρτες μας με την Προϊστορία, τα Under/Over, τις Πιθανές Εκπλήξεις και τα Ειδικά Στοιχήματα έχουν ενημερωθεί και πάμε να δούμε αναλυτικά κάποιες από τις προτάσεις μας...

130 ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: 1


Όταν παίζει μία ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της μπορεί και παίρνει νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που σε έξι αγώνες που έχει παίξει συνολικά, έχει σκοράρει μόλις δύο φορές και έχει έξι ήττες και η απόδοση για τους γηπεδούχους είναι 2,05 δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει η Όσναμπρικ να πάρει τη νίκη. Μάλιστα όπως είδαμε και η προϊστορία είναι με το μέρος της.

149 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΚΕ: 2


Ήρθε η ώρα να ξεκολήσει η Σάλκε. Δεν γίνεται άλλο. Αν δεν καταφέρει να νικήσει και αυτήν την ομάδα, καλύτερα να σκέφτεται πως θα παραμείνει στην κατηγορία, παρά να διεκδικήσει Πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη. Σίγουρα η ποιότητα της ομάδας της Σάλκε δεν αντικατοπτρίζεται από τη θέση της και απέναντι στην Νυρεμβέργη μπορεί να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Το διπλό που παίζεται σε επίπεδα γύρω στο 2,15 που είναι μία πολύ καλή απόδοση.

177 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ: 1

Δεν είναι κακή ομάδα η Μπέρμιγχαμ. Η Έβερτον δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη, ενώ εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει ακόμα. Κλειστό παιχνίδι θα γίνει και πιστεύω ότι η Μπέρμιγχαμ θα πάρει στο τέλος τη νίκη. Πολύ καλή επιλογή και το under που το έχουμε προτείνει μαζί με άλλα παιχνίδια στην κάρτα Under/Over.

250 ΝΑΝΣΙ - ΛΥΩΝ: 2


Προσωπικά ήρθε το σημείο που περίμενα για να ασχοληθώ με τη Λυών. Σε μεγάλη απόδοση... Σίγουρα είναι ρίσκο, αλλά η νίκη της Ολυμπίκ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο των Λυωνέ και μάλλον ήρθε η ώρα να αντεπιτεθεί και στην Ligue 1. Δεν παίζει άλλωστε με κάνα μεγαθήριο. Με τη Νανσί παίζει, που προσέξτε ότι μέσα στην έδρα της, όχι μόνο δεν έχει πάρει βαθμό, αλλά έχει και τέρματα 0-7! Αν ανέβει αγωνιστικά η Λυών δεν θα την ξαναβρούμε σε τέτοιες αποδόσεις με ομάδες του επιπέδου της Νανσί... Άρα αξίζει το ρίσκο.

251 ΣΟΣΟ - ΛΑΝΣ: 1


Κάθε χρόνο στο Γαλλικό Πρωτάθλημα υπάρχει μία ομάδα από τις μεγάλες που παλεύει να σωθεί. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αυτό φέτος συμβεί με την Λανς. Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει βαθμό. Η Σοσό στηρίζεται στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη και είναι πολύ καλή τόσο στην επίθεση (αφού σκοράρει συνεχώς), αλλά και στην άμυνα αφού σε 4 αγώνες έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ. Ο άσος κυμαίνεται σε αποδόσεις γύρω στο 2,00 και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

259 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1


Στην προσπάθειά της για παραμονή, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα στηριχτεί απόλυτα στην έδρα της. Είναι αρκετά καλή ομάδα και μπορεί να κρατηθεί στα σαλόνια της Πριμέρα. Από την άλλη η Εσπανιόλ τα πάει εκπληκτικά καλά εντός έδρας όπου μετράει μόνο νίκες, αλλά εκτός έδρας έχει μόνο ήττες και δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Χωρίς τους σημαντικούς Ντε Λα Πένια και Ιβάν Αλόνσο θα παρταχθούν οι Καταλανοί, ενώ η Σοσιεδάδ δεν έχει σημαντικές απουσίες. Με την δύναμη από το Ανοέτα μπορούν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΩΔ.

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΗΜΕΙΟ




130

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

1

149

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΚΕ

2

177

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ

1

250

ΝΑΝΣΙ - ΛΥΩΝ

2

251

ΣΟΣΟ - ΛΑΝΣ

1

259

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

1


Ζητάμε ΤΡΙΑΔΕΣ (Κοστίζει 6 €)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: