21/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 21/10




Καλησπέρα σας,

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του Champions League χθες και ήρθε η ώρα των ομάδων του Europa League να ριχτούν στη δική τους μάχη.
Πριν πω για τις προβλέψεις, να πω κάτι για το παιχνίδι Άντερλεχτ - Α.Ε.Κ. και πιο συγκεκριμένα για τον πρώτο παίχτη που θα σκοράρει. Δίνεται λοιπόν η επιλογή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ... Η απόδοση στη συγκεκριμένη επιλογή είναι μικρή (μόλις 1,55), αλλά γενικά όποτε δίνεται αυτή η επιλογή συμφέρει, γιατί πολύ απλά περιμένεις απλά η Άντερλεχτ και η κάθε Άντερλεχτ να ανοίξει το σκορ. Το ίδιο ακριβώς είχε δοθεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη με πολύ καλύτερη απόδοση...
Μετά από αυτόν τον μίνι πρόλογο πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις...

149 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ: 1


Η Γιούνγκ Μπόις έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην φετινή Ευρωπαϊκή της πορεία. Απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Φενέρμπαχτσε με νίκη 1-0 μέσα στην Τουρκία, ενώ είχε προηγηθεί ισοπαλία 2-2 στην Ελβετία. Στα play-off για την είσοδο στους ομίλους νίκησε 3-2 στην Ελβετία την Τότεναμ, έχασε όμως 4-0 στην Αγγλία. Τώρα στον όμιλο του Europa League έχει ήδη 3 βαθμούς με την εντός έδρας νίκη επί της Χετάφε και τώρα έχει την ευκαιρία στην πολύ δυνατή της έδρα να νικήσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Οντένσε.

151 ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ - ΣΕΒΙΛΛΗ: 2

Η Καρπάτι Λιβ είναι ο σάκος του μποξ του ομίλου. Αν και αντιστάθηκε την πρώτη αγωνιστική με την Ντόρτμουντ στην έδρα της, τελικά έχασε με 3-4. Όποια ομάδα χάσει βαθμούς από την Καρπάτι, τότε χάνει έδαφος στην διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων. Και αν σκεφτούμε ότι η Σεβίλλη έχασε και από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στην Ισπανία, δεν έχει δικαίωμα για απώλεια βαθμών σε έναν αγώνα σαν το σημερινό. Άλλωστε έχει στον πάγκο πλέον τον "καθηγητή" Γκρεγκόριο Μανθάνο και ξέρει τι να κάνει για να φύγει η ομάδα του με το διπλό.

155 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 2

Η Ντέμπρετσεν, όπως πέρσι στο Champions League, έτσι και φέτος στο Europa League είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν πάρει έστω και έναν βαθμό. Μία Ντέμπρετσεν που ούτε γκολ δεν έχει βάλει ακόμα. Διπλό για την Αϊντχόφεν για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

166 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 1


Πολύ δυνατή η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μέσα στην Κροατία όπου νίκησε και την Βιγιαρεάλ. Η Κλαμπ Μπρίζ δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο και δεν πιστεύω να μπορέσει να πάει κάτι θετικό σήμερα. Πάμε για τον άσο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: