24/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24/10




Καλησπέρα σας,

Η Κυριακή αυτή μας έρχεται με τρία μεγάλα ντέρμπι... Στην Σκωτία έχουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, με τη Σέλτικ να υποδέχεται την μισιτή αντίπαλο Ρέιντζερς. Στην Ελλάδα υπάρχει το Αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκού, ενώ ένα μικρότερου βελινεκούς ντέρμπι έχουμε στην Ισπανία με τις Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Σημαντικό παιχνίδι υπάρχει και στην Γαλλία με τη Λιλ να αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ. Όλα αυτά είναι μονά αποδεκτά στον ΟΠΑΠ μαζί με το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Χοφενχάιμ.
Μετά από αυτήν την ανασκόπηση του κουπονιού, πάμε να δούμε τις δικές μας προτάσεις...

399 ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: 2

Πολύ απλά δεν την παίρνει την Μάντσεστερ για άλλη απώλεια και ειδικά με ομάδα του επιπέδου της Στόουκ. Με την Τσέλσι να πηγαίνει από νίκη σε νίκη, αν δεν κερδίσει και σήμερα η πρώτη θέση θα αρχίσει να απομακρύνεται επικίνδυνα. Οι τελευταίες απώλειες της Γιουνάιτεντ έχουν ανεβάσει την απόδοσή της που σίγουρα αν πήγαινε καλά, θα ήταν μικρότερη. Να το εκμεταλλευτούμε κι εμείς και να κυνηγήσουμε το διπλό.

406 ΚΙΕΒΟ - ΤΣΕΖΕΝΑ: 1


Η Κιέβο έχει απουσίες, αλλά και κάποιους σημαντικούς της παίχτες αμφίβολους. Λίγες αλλά σημαντικές απουσίες έχει και η Τσεζένα. Όμως δεν μπορώ να μην υπολογίσω ότι η Τσεζένα έχει πάρει μόλις ένα βαθμό εκτός έδρας και μάλιστα δεν έχει σκοράρει ακόμα. Πιστεύω πως σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, η Κιέβο θα πάρει τη νίκη έστω και με... μισό μηδέν.

411 ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ: 1


Η Τζένοα έχει ένα πολύ καλό υλικό και η θέση στην οποία βρίσκεται την αδικεί. Η Κατάνια τόσο πέρσι, όσο και φέτος στηρίζεται στην καλή της έδρα όπου σπάνια χάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Μακριά από αυτήν αλλάζει εντελώς πρόσωπο και η Τζένοα θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Πρέπει να νικήσει η Τζένοα, γιατί μετά ακολουθούν δύσκολοι αγώνες με Ίντερ εντός και Παλέρμο εκτός.

432 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ: 1


Οι Καταλανοί μέσα στην έδρα τους είναι ανίκητοι φέτος. Ενώ πολύ δύσκολα η άλλη ομάδα καταφέρνει να σκοράρει. Σίγουρα δεν έχει παίξει ακόμα το πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρητικά ούτε αυτό με τη Λεβάντε είναι δύσκολο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μπορεί να συνεχίσει να υπερασπίζεται το Κορνέλα-Ελ Πρατ.

440 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΓΑΝΔΗ: 1

Στα ντέρμπι του Βελγίου όπως έχει φανεί, τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γηπεδούχοι και όχι η ισοπαλία. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, με την Γάνδη έτσι κι αλλιώς να δυσκολεύεται όποτε απομακρύνεται από την έδρα της, ενώ η Σταντάρ εντός έδρας δεν έχει χάσει ακόμα. Αν και περίμενα κάπως μεγαλύτερη την απόδοση του άσου, θα την εμπιστευτώ.

444 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: 2

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, η Σάντεφιορντ βρίσκεται ήδη στη δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη η Χάουγκεσουντ δίνει τη μάχη της τελευταίας στιγμής, μήπως καταφέρει να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Η απόδοση που της έχει δοθεί είναι ικανοποιητική.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: