30/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30/10




Καλησπέρα σας,

Μετά την αρκετά καλή περασμένη εβδομάδα, επανερχόμαστε αυτό το Σαββατο-Κύριακο, αφού μεσοβδόμαδα δεν ασχοληθήκαμε με τους αγώνες του Κυπέλλου.
Δύσκολα τα παιχνίδια για το Σάββατο με πολλές ομάδες που δίνονται ως φαβορί να μην δικαιολογούν την απόδοσή τους. Φυσικά, αυτές τις Πιθανές Εκπλήξεις, τις έχουμε προτείνει στην ειδική κάρτα.
Πάμε να δούμε και τα προγνωστικά της ημέρας...

141 ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2


Η Κολωνία δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Το Αμβούργο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, είχε μία κοιλιά τώρα, αλλά φαίνεται πως επανέρχεται στα στάνταρ της απόδοσής του. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες, με πιο σημαντικές όμως αυτές της Κολωνίας, η οποία δεν μπορεί να τις καλύψει. Πάμε για το διπλό με πίστη στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

153 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ: 1

Η Μίντλεσμπρο έχει πολύ καλό υλικό για να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Σε αυτό φταίει η εκτός έδρας εικόνα της, όμως στην έδρα της καταφέρνει να πάρει αρκετά τρίποντα. Τώρα με την Μπρίστολ Σίτι είναι μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμα. Η Μπρίστολ Σίτι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Μίντλεσμπρο αν δεν μπορεί να κερδίσει τέτοια παιχνίδια, θα έχει σημαντικό πρόβλημα στην πορεία.

223 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΧΙΡΟΝΑ: 1


Τραγική η Χιρόνα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό μέχρι στιγμής. Είναι ευκαιρία για την Αλμπαθέτε να πάρει το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που μακριά από την έδρα της σκοράρει με το σταγονόμετρο.

230 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΧΑΛ: 1

Η Μπάρνσλεϊ αν έπαιρνε και καμία εκτός έδρας νίκη, τώρα θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις. Με δύναμή της την έδρα της, που τα πάει εκπληκτικά και σκοράρει αρκετά, έχει τη δυνατότητα να νικήσει τη Χαλ, η οποία εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά και μάλιστα έχει χάσει τη σύνδεση με το αντίπαλο τέρμα.

245 ΜΠΡΕΝΤΑ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ: 1

Πολύ καλή η Μπρέντα εντός έδρας που δύσκολα χάνει απέναντι σε μία Ντε Γκράαφτσαπ που έχει να επιδείξει μόλις δύο ισοπαλίες μακριά από τη δική της έδρα απέναντι σε Ντεν Χάαγκ και Ουτρέχτη. Πάμε για την πέμπτη νίκη της Μπρέντα στο γήπεδό της.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: