3/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 3/10




Καλησπέρα σας,

Χθες δεν ήταν και τόσο καλή ημέρα από άποψη σημείων, αφού ότι καταφέραμε ήταν μόνο από τα βραδινά παιχνίδια. Πιάσαμε όμως αρκετά μεγάλο ποσοστό των over και under που δώσαμε, καθώς και το λεπτό που θα έμπαινε το πρώτο γκολ στο Βαλένθια-Μπιλμπάο με απόδοση 5,00.
Σήμερα τα Πρωταθλήματα συνεχίζονται σε ένα κουπόνι που σίγουρα περιέχει λιγότερους αγώνες από το χθεσινό.
Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις επιλογές μας.

290 ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χ


Η Αλκορκόν είναι μία ομάδα με πολύ δυνατή έδρα και στηρίζεται σε αυτήν. Η Ράγιο δεν έχει χάσει ούτε βαθμό μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα της Σεγούντα και έχει θέσει τους στόχους όχι μόνο για άνοδο, αλλά και για πρωτιά. Πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως και μάλλον ήρθε η ώρα η Βαγιεκάνο να μην πάρει τη νίκη. Θα προτείνουμε το Χ του 3,10.

312 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2


Εδώ θα πάρω ένα μικρό ρίσκο. Η παράδοση είναι υπέρ της Μπολόνια, η οποία μάλιστα τώρα τελευταία παίρνει θετικά αποτελέσματα. Όμως η Σαμπντόρια έχει σίγουρα καλύτερο υλικό και μάλιστα ήταν φανερό ότι έκανε συντήρηση δυνάμεων απέναντι στην Ντέμπρετσεν την Πέμπτη. Αυτό το διπλό στο 2,60 μου αρέσει πάρα πολύ...

314 ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΑΡΙ: 1

Με το υλικό που έχει η Τζένοα σίγουρα δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Αντιθέτως η Μπάρι, στηριζόμενη στην έδρα της έχει καταφέρει να φιγουράρει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν στην αρχή της χρονιάς έβγαιναν αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι, η Τζένοα θα παιζόταν γύρω στο 1,55, αλλά με τα αποτελέσματα που έχει φέρει έχει κάνει την απόδοσή της να πάει στο 1,80 και σίγουρα αξίζει.

320 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 1

Η Στουτγάρδη πρέπει οπωσδήποτε να αφυπνιστεί, γιατί έχει χάσει επαφή όχι μόνο με τις πρώτες θέσεις, αλλά και με τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντι στην Άιντραχτ μπορεί σίγουρα να καταφέρει να πάρει μία υπερ πολύτιμη νίκη που θα ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Ο άσος στο 1,85.

324 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΧΟΡΣΕΝΣ: 1


Έχει μείνει αρκετά πίσω στο κυνήγι του τίτλου η Μπρόντμπι παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα όμως ομάδες του επιπέδου της Χόρσενς μπορεί να τις κερδίσει. Και μάλιστα η απόδοση του 1,60 προσωπικά με ικανοποιεί. Μία Χόρσενς η οποία θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες.

379 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: 1

Νίκη και τέλος η υπόθεση τίτλος για την Ρόζενμποργκ. Με ανεβασμένη ψυχολογία η αήττητη στο Πρωτάθλημα Ρόζενμποργκ θέλει τη νίκη για να αποσπαστεί από τη δεύτερη Βαλερένγκα με 8 βαθμούς, 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μια Βαλερένγκα που εκτός έδρας είναι πολύ ασταθής και είναι ο λόγος που βρίσκται πίσω βαθμολογικά. Ο άσος στο 1,90.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: