31/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31/10




Καλησπέρα σας,

Μία ακόμα αγωνιστική των Εθνικών Πρωταθλημάτων φτάνει στο τέλος της και πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις.

306 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 1

Τα είπαμε και την περασμένη εβδομάδα για το τι συμβαίνει στο Βέλγιο. Η έδρα μετράει πάρα πολύ στα ντέρμπι και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν. Η Σταντάρ δεν πάει και πολύ καλά μακριά από το σπίτι της, οπότε πάμε για τον άσο.

311 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ: 1


Είναι καλύτερη ομάδα η Γιουνγκ Μπόις αν και δεν τα πάει τόσο καλά στο Πρωτάθλημα. Έκανε την γκέλα της την περασμένη εβδομάδα και είναι ώρα να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό του Ελβετικού Πρωταθλήματος.

320 ΜΑΛΑΓΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1


Η Μάλαγα μέσα στην έδρα της δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, αλλά έχει παίξει με πολύ δυνατές ομάδες. Εκτός έδρας τα πάει πολύ καλά. Έχει καλό υλικό πάντως και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της και θα είναι από τις ομάδες που θα σωθούν εύκολα. Η Σοσιεδάδ πάει καλά, αλλά μακριά από το Ανοέτα έχει να επιδείξει μόνο μία ισοπαλία. Ποντάρουμε στον... σεφτέ της Μάλαγα.

322 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1

Εδώ θα ρισκάρω λίγο. Η Χιχόν διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και κοντράρει όλους τους μεγάλους της Πριμέρα. Φορμαρισμένη η Βιγιαρεάλ, αλλά απέναντι στην δύσκολη έδρα της Χιχόν δεν πιστεύω πως θα περάσει...

323 ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β': 1

Η ομάδα που θα μείνει στην ιστορία για την τεσσάρα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης πέρσι στο Κύπελλο, υποδέχεται την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Μία Αλκόρκον που μέσα στην έδρα της μετράει μόνο νίκες και μάλιστα έχει βρει δίχτυα 10 φορές και έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα. Ποντάρουμε στον άσο.

330 ΓΚΕΝΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 1


Τα είπαμε και πριν. Τα ντέρμπι στο Βέλγιο βρίσκουν συνήθως νικητές τους γηπεδούχους. Ειδικά φέτος που η Γκενκ δεν χάνει ούτε βαθμό στην έδρα της, ενώ η Άντερλεχτ μακριά από το Κονστάντ Βαν Ντε Στοκ δεν είναι και τόσο σίγουρη. Φαίνονται σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι και θα τους προτιμήσουμε.

333 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΜΠΡΑΝ: 1

Το Πρωτάθλημα στη Νορβηγία θέλει δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και η μάχη του υποβιβασμού έχει κριθεί, όπως και η πρώτη θέση. Η Μπραν αδιάφορη αφού έχει σωθεί δεν νομίζω να αποτελέσει αντίσταση στην Αάλεσουντ που κυνηγάει να βγει στο Europa League.

339 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΜΟΛΝΤΕ: 1


Η Χάουγκεσουντ έχει ίδιο στόχο με την Αάλεσουντ. Κυνηγάνε να πάρουν την τρίτη θέση από την Τρόμσο. Η Μόλντε δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Τόσο η απόδοση της Χάουγκεσουντ, όσο και της Αάλεσουντ είναι πολύ καλές, άρα αξίζει να τις προτιμήσουμε.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: