8/10/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8/10

Καλησπέρα σας,

Διακοπή σήμερα των Πρωταθλημάτων και ήρθε η ώρα των Εθνικών Ομάδων να δώσουν τη δική τους μάχη. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών, υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.
Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

146 ΑΡΜΕΝΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 2

Σε έναν όμιλο με Ιρλανδία και Ρωσία δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών με ομάδες του επιπέδου της Αρμενίας για τους Σλοβάκους. Μια Σλοβακία που σίγουρα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Αρμένιους και με το ηθικό πολύ ανεβασμένο, αφού μετά τη νίκη τους την περασμένη αγωνιστική μέσα στη Ρωσία, έχουν γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Πάμε για το διπλό του 1,50.

154 ΑΛΒΑΝΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: 2


Πιστεύω πάρα πολύ στους Βόσνιους, οι οποίοι έχουν βγάλει μία πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και το ταλέντο ξεχειλίζει. Απέναντι στην Αλβανία μπορεί να πάρουν το τρίποντο που θα τους φέρει και πάλι σε τροχία πρώτης θέσης. Το διπλό δίνει απόδοση 2,00.

156 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΛΒΕΤΙΑ: 2


Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για τους Ελβετούς σε αυτό το παιχνίδι. Με τη λογική να λέει ότι η Αγγλία θα κάνει την τρίτη της νίκη, αν το Μαυροβούνιο νικήσει την Ελβετία, τότε θα φτάσει και αυτό τους 9 βαθμούς και κάπου εδώ θα τελειώσει και ο όμιλος. Η Ελβετία ξέρει πολύ καλά να αμύνεται και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω θα βρει την ευκαιρία να σκοράρει και θα φύγει με τους τρεις βαθμούς που θα δώσουν ενδιαφέρον στον όμιλο. Το διπλό στο 2,35.

165 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΔΑΝΙΑ: 1


Στους δύο πρώτους αγώνες, οι Πορτογάλοι έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό και αυτόν εντός έδρας με την Κύπρο, που ουσιαστικά ήταν ήττα γι' αυτούς. Με άλλον προπονητή τώρα στον πάγκο, η Πορτογαλία δεν μπορεί να χάσει κι άλλους βαθμούς, γιατί μετά με τις αξιόμαχες Νορβηγία και Δανία, θα τα βρει πολύ σκούρα να μπει στην πρώτη δυάδα. Πάμε για τον άσο του 1,55.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: