13/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/11




Καλησπέρα σας,

Μετά από μερικές μέρες απουσίας που είχαμε λόγω κάποιων προβλημάτων, επιστρέφουμε αυτό το Σαββατο-Κύριακο με το στοιχηματικό κουπόνι να είναι και πάλι γεμάτο.
Πάμε να δούμε όμως τις προβλέψεις μας για σήμερα.

144 ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1


Ντέρμπι ουραγών στην Μπουντεσλίγκα. Η Κολωνία δεν είναι κακή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της, παλεύει το κάθε παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ κάνει μία πολύ άσχημη πορεία φέτος και είναι από τις κυριότερες υποψήφιες για υποβιβασμό. Η Κολωνία πρέπει να κερδίζει πάση θυσία τέτοιου είδους αγώνες, αλλιώς θα μπει σε μεγάλους μπελάδες.

226 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΛΜΕΡΙΑ: 1


Η Μπιλμπάο έχει μία από τις καλύτερες έδρες στην Πριμέρα και έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Αλμερία όταν αγωνίζεται μακριά από τη δική της έδρα, όπου σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Η Αθλέτικ για άλλη μία χρονιά πάνε καταπληκτικά στο Σαν Μαμές και έχουν το πάνω χέρι και σε αυτήν την αναμέτρηση.

228 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΙΡΟΝΑ: 1


Η Χιρόνα γενικά πάει καλύτερα απ' ότι περίμενα στην αρχή, αλλά ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα είναι μόνο όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, καθώς μακριά από αυτό έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό. Η Λας Πάλμας έχει μία καλή δυναμική στην έδρα της, είναι και καλή ομάδα και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη.

258 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1

Η Ατλέτικο δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, αλλά απέναντι σε μία ομάδα η οποία στις φετινές της εξόδους έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά, οφείλει να νικήσει. Η Οσασούνα έχει και κάποιες σημαντικές για αυτήν απουσίες που θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: