14/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14/11




Καλησπέρα σας,

Μέτρια μέρα η χθεσινή αφού από τα εφτά παιχνίδια πιάσαμε τέσσερα.
Πάμε σήμερα με πιο λίγες επιλογές να βγάλουμε μία άκρη...

276 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΘΕΛΤΑ: Χ


Δύο πολύ καλές ομάδες που πιστεύω ότι θα βρεθούν τουλάχιστον στα μπαράζ ανόδου. Η Βαγιαδολίδ βέβαια για να το καταφέρει, θα πρέπει να βελτιωθεί μακριά από την έδρα της. Η Θέλτα τα πηγαίνει αρκετά καλά και μάλιστα μακριά από την έδρα της είναι αήττητη. Φυσικά τώρα δοκιμάζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπου εκεί η Βαγιαδολίδ είναι και αυτή αήττητη. Δεν ξεχωρίζω κάποια από τις δύο. Πιστεύω ότι θα λήξει ισόπαλο το ματς...

295 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1

Η Χοφενχάιμ πηγαίνει αρκετά καλά και φέτος και ειδικά μέσα στην έδρα της δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να την αμφισβητήσει. Το "νοσοκομείο" που λέγεται Φράιμπουργκ δεν νομίζω να αποτελέσει εξαίρεση...

302 ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ: 1


Η Λουκέρνη τα πάει πάρε πολύ καλά, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μέσα στην έδρα της, σκοράρει κατά μέσο όρο, περίπου τρία γκολ ανά αγώνα. Η Γκρασχόπερς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό στον σημερινό αγώνα.

314 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1


Η Χέρκουλες είναι καλή ομάδα, αλλά είναι μία του ύψους και μία του βάθους. Σήμερα θα βασιστώ κυρίως στην πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει η Σοσιεδάδ όταν φεύγει από το Ανοέτα. Πιστεύω ότι η παρέα των Τρεζεγκέ και Βάλντεζ θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο.

338 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ: 1


Τελείωσαν τα ψέμματα για την Βαλένθια, που έχει αρκετό καιρό να γευτεί τη νίκη σε παιχνίδι Πρωταθλήματος. Αν δεν θέλει να μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι όχι μόνο του τίτλου, αλλά και των θέσεων του Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλει να επανέλθει στις νίκες και η κακή εκτός έδρας Χετάφε είναι μία καλή ευκαιρία για τις νυχτερίδες. Η απόδοση είναι λίγο χαμηλή, από ότι περίμενα, αλλά δεν νομίζω να χαλάσει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: