20/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20/11




Καλησπέρα σας,

Μία ακόμα αγωνιστική των Εθνικών Πρωταθλημάτων έφτασε και είμαστε κι εμείς εδώ να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ορισμένους από τους αγώνες. Προσοχή πάντα σε αυτό το Σαββατο-Κύριακο, καθώς μεσοβδόμαδα, ορισμένες ομάδες έχουν σημαντικές Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

207 ΜΠΟΧΟΥΜ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: 1


Η Μπόχουμ δεν έχει πιάσει τις προσδοκίες των οπαδών της και πολύ δύσκολα θα καταφέρει φέτος να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να κάνει ένα μεγάλο σερί νικών. Σίγουρα η σημερινή της αντίπαλος, προσφέρεται για να ξεκινήσει το σερί μετά την ήττα από την Χέρτα. Η Ίνγκολσταντ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πέμπτη αγωνιστική, είναι σε τραγική φόρμα και μάλιστα μακριά από την έδρα της μετράει πέντε ήττες σε πέντε εξόδους με τέρματα 3-11. Αν δεν μπορέσει η Μπόχουμ να νικήσει αυτήν την ομάδα τότε τι να πω;

233 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΛΒΣ: 1

Η Μπλάκπουλ τα πάει αρκετά καλά φέτος και ειδικά μακριά από την έδρα της, που έχει πετύχει αρκετές εκπλήξεις. Στην έδρα της δεν πάει τόσο καλά, αλλά και εκεί βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Γουλβς, το μόνο που έχει να επιδείξει στις εξόδους της είναι μία ισοπαλία, ενώ βρίσκει πολύ δύσκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Πιστεύω ότι αυτό θα το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και θα φτάσουν στη νίκη.

298 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ: 1


Η Βαγιεκάνο τα πάει εξαιρετικά και ειδικά μέσα στην έδρα της έχει στραβοπατήσει μόλις μία φορά που έφερε ισοπαλία. Μάλιστα πολύ δύσκολα δέχεται γκολ στο γήπεδό της, αφού έχει δεχτεί μόλις δύο. Η Πονφεραντίνα από την άλλη, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ μακριά από την έδρα της, όταν πήρε και τους μοναδικούς της βαθμούς με τη νίκη που πέτυχε επί της Αλμπαθέτε. Ένα ακόμα τρίποντο λογικά θα πάει στη Ράγιο.

317 ΣΟΣΟ - ΛΟΡΙΑΝ: 1


Η Σοσό τα πάει πολύ καλά στο γήπεδό της και μάλιστα είναι από τις ομάδες που σκοράρουν αρκετά. Η Λοριάν μακριά από τη δική της έδρα τα βρίσκει πολύ δύσκολα και πολύ δύσκολα σκοράρει κιόλας. Η απόδοση στην οποία παίζεται η Σοσό είναι αρκετά καλή και νομίζω ότι αξίζει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: