21/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21/11




Καλησπέρα σας,

Κυριακή σήμερα και οι αγώνες του κουπονιού μπορεί να έχουν λιγοστέψει, αλλά δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές.

355 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: 1

Η Φέγενορντ βρίσκεται στην χειρότερή της φάση, ίσως και της ιστορίας της. Η πάλαι ποτέ μεγάλη ομάδα, μετά τα δέκα γκολ που δέχτηκε από την Αϊντχόφεν έχει χάσει... τα αβγά και τα πασχάλια και απέναντι στην τρομερή εντός έδρας Γκρόνινγκεν, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει έστω και έναν βαθμό.

379 ΑΡΛ - ΜΠΟΡΝΤΟ: 2


Η Άρλ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Σαμπιονά και δεν πιστεύω να μπορέσει να αποφύγει την τελευταία θέση. Η Μπορντό μπορεί να μην έχει κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχος και η απόδοση που της δίνεται είναι σίγουα ικανοποιητική.

387 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ: 1


Η Νουμάνθια δεν πάει πολύ καλά στη Σεγούντα, αλλά μέσα στην έδρα της δύσκολα πετάει βαθμούς. Η Γρανάδα δεν πάει και πολύ καλά όταν φεύγει από τη δική της έδρα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Νουμάνθια.

394 ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ.: 1


Δεν πείθει καθόλου η Α.Ε.Κ. ειδικά όταν φεύγει από το Ο.Α.Κ.Α. Η Καβάλα είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μέσα στο Ανθή Καραγιάννη είναι μεγάλο εμπόδιο ακόμα και για τις μεγάλες ομάδες. Αν η Α.Ε.Κ. έχει το πρόσωπο που είχε στη Νέα Σμύρνη, δεν θα καταφέρει ούτε βαθμό να πάρει.

402 ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1


Η Νάπολι τα πάει πολύ καλά φέτος και δεν πρέπει να χάσει επαφή με τις πρώτες θέσης από τέτοια παιχνίδια. Καλή η Μπολόνια, παίρνει βαθμούς, αλλά μόνο μέσα στο δικό της γήπεδο. Πάμε για τον άσο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: