27/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27/11




Καλησπέρα σας,

Μετά το καλό διήμερο που είχαμε με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού σε γενικές γραμμές αναλύσαμε σωστά τους αγώνες, ήρθε εχθές και ο Κωνσταντίνος να δώσει τις προβλέψεις του για την Ευρωλίγκα, από τις οποίες έπιασε δύο στις τρεις!! Του την έφερε για άλλη μια φορά η Κάχα...
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να επιλέξουμε σωστά έτσι ώστε να πάμε ταμείο!

250 ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2


Η Σίτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και καταφέρνει να παίρνει νίκες στους τελευταίους αγώνες, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η Στόουκ κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος, αλλά απέναντι στην φορμαρισμένη Σίτι, δύσκολα θα πετύχει κάτι. Τρεις βαθμούς απέχουν οι "πολίτες" από την κορυφή και δεν πρέπει να χάσουν επαφή.

323 MONAKO - NIΣ: 1

Η Μονακό δεν πάει καθόλου καλά στο Σαμπιονά σε σχέση με τους στόχους που είχε στην αρχή και με τα λεφτά που ξόδεψε. Αλλά αν δεν μπορεί μέσα στο Λουί Ντε να νικήσει μία ομάδα του επιπέδου της Νις που μακριά από την έδρα της έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές, τι να πω; Ας κοιτάξει να παραμείνει στην κατηγορία.

324 ΜΠΡΕΣΤ - ΛΑΝΣ: 1


Η Μπρεστ πάει πολύ καλύτερα από τη Λανς και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν είναι ομάδα που θα κοράρει εύκολα, αλλά δεν δέχεται και εύκολα γκολ. Με αντίπαλο τη φετινή Λανς μπορεί να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: