28/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/11




Καλησπέρα σας,

Κυριακή σήμερα και άλλη μία στοιχηματική εβδομάδα κλείνει. Πλούσιο πρόγραμμα και σήμερα και πάμε να δούμε τις δικές μας επιλογές.

360 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: 1


Δύο καλές ομάδες και οι δύο, όμως δίνω ένα σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Ίπσουιτς είναι κάπως αλλοπρόσαλλη ομάδα, ενώ γενικά δεν σκοράρει αρκετά. Από την άλλη, η Νόργουιτς έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και προσπαθεί τουλάχιστον να μπει στα πλεϊ-οφ της ανόδου. Πιστεύω ότι θα πάρει το τρίποντο και θα μείνει κοντά στον στόχο της.

361 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ: 2


Δεν είναι και τόσο εύκολο το παιχνίδι για να παίζονται οι Λονδρέζοι σε τέτοιες αποδόσεις, αλλά τρίτο στραβοπάτημα στη σειρά; Λίγο δύσκολο νομίζω για τους μπλε του Αμπράμοβιτς και πιστεύω ότι θα βρουν ξανά το δρόμο της νίκης.

363 ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ: 1


Η Χέρακλες τα πάει περίφημα μέσα στην έδρα της, αφού μόνο ο Άγιαξ έχει καταφέρει να φύγει νικητής από εκεί. Μάλιστα στις τέσσερις νίκες που έχει πετύχει ο "Ηρακλής" στο γήπεδό του, στις τρεις σκόραρε τρεις φορές και στην άλλη τέσσερις. Η Ουτρέχτη μπορεί να πέτυχει μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Άμστερνταμ, αλλά κατά τ' άλλα εκτός έδρας δεν εμφανίζει τόσο καλό πρόσωπο. Αν η Χέρακλες ήταν λίγο καλύτερη μακριά από το σπίτι της, τώρα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πάντως σήμερα θα την εμπιστευτώ για άλλη μια φορά.

365 ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ: 1

Επιτέλους η Λάτσιο επέστρεψε στο Καμπιονάτο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Αν θέλει να παραμείνει εκεί και να διεκδικήσει μετά από πάρα πολλά χρόνια τον τίτλο, πρέπει ματς σαν τα σημερινά να τα καθαρίζει εύκολα. Η Κατάνια καλή ομάδα, αλλά μόνο εντός έδρας, γιατί όταν φεύγει από αυτήν, γίνεται αγνώριστη. Πάμε στον άσο.

368 ΜΠΡΕΣΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ: 2


Άλλα περίμεναν οι άνθρωποι της Τζένοα και άλλα βλέπουν προς το παρών από την ομάδα τους. Με πολύ καλές μεταγραφές φέτος, περίμεναν το κάτι παραπάνω, που οι Γενοβέζοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα. Κάτι έχει αρχίσει να φαίνεται όμως τώρα τελευταία και σήμερα έχουν απέναντί τους μία ομάδα που έχει αρκετούς σημαντικούς παίχτες απώντες και κάποιους αμφίβολους. Μου αρέσει πάρα πολύ η απόδοση του διπλού και νομίζω ότι αξίζει.

369 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ: 2


Η Νάπολι έχει επιστρέψει και αυτή στο κλαμπ των μεγάλων. Κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και μπορεί να συνεχίσει έτσι, αφού έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Ουντινέζε είναι ή του ύψους ή του βάθους και θα αγωνιστεί χωρίς τον δεύτερο σκόρερ της, Φλόρο Φλόρες. Από την άλλη η Νάπολι με τον πρώτο σκόρερ του Καμπιονάτο, Έντισον Καβάνι, και τον τρομερό Αργεντίνο Λαβέτσι, μπορεί να πετύχει μία ακόμα νίκη που θα την κρατήσει ψηλά. Η απόδοση και εδώ είναι πάρα πολύ καλή.

374 ΡΑΝΤΕΡΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 2

Με το φετινό Πρωτάθλημα να το έχει τελειώσει από την αρχή του η Κοπεγχάγη, κάνει έναν υγιεινό περίπατο και μία καλή προπόνηση εν όψη των αγώνων της στην Ευρώπη. Παραμένει αήττητη και μάλιστα σκοράρει ακατάπαυστα. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της χώρας και όταν δίνεται σε αποδόσεις από 1,50 και πάνω, νομίζω ότι αξίζει.

385 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1

Προσωπικά πιτεύω ότι από τις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η Χιχόν διαθέτει την καλύτερη ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της πολύ δύσκολα χάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο ήττες που έχει στο Μολινό είναι από τη Βαλένθια και μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη της Ρεάλ στα τελευταία λεπτά. Απέναντι στην Σοιεδάδ που στηρίζεται καθαρά στο Ανοέτα, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις.

386 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ: 1


Η Χέρκουλες βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει καταφέρει να κάνει πολύ γνωστό το όνομά της, κυρίως με τις μεταγραφές που έκανε, αλλά και με τη νίκη στο Καμπ Νου. Με το δίδυμο Τρεζεγκέ-Βάλντεζ στην επίθεση, δύσκολα θα χάσει από την μέτρια Λεβάντε.

387 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ: 1


Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί στα πλεϊ-οφ στηριζόμενη στη δύναμη του γηπέδου της όπου παραμένει αήττητη σε έξι αγώνες και έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα, ενώ έχει σκοράρει δεκαπέντε. Η Καρταγένα είναι μία μέτρια ομάδα και δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι γηπεδούχοι.

397 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1

Είναι πολύ καλή η απόδοση του άσου εδώ. Μία Μπιλμπάο με το καυτό Σαν Μαμές που δύσκολα χάνει από τον οποιονδήποτε. Από την άλλη η Οσασούνα, η οποία εκτός έδρας έχει πάρει μόνο ένα βαθμό και έχει βάλει ένα γκολ. Δεν νομίζω να δυσκολευτούν τα λιοντάρια...

409 ΜΑΛΙΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: 1


Πολύ καλή πορεία για την Μαλίν φέτος, η οποία μάλιστα εντός έδρας παραμένει αήττητη σε οχτώ αγώνες με τέρματα 15-5! Η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν πάει άσχημα, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο και πιτεύω ότι η Μαλίν θα πάρει ένα ακόμα τρίποντο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: