11/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11/12




Καλησπέρα σας,

Με την κακοκαιρία να συνεχίζεται στην Ευρώπη και με πολλούς αγώνες να είναι ακόμα αμφίβολοι αν θα γίνουν, ήρθε και αυτό το Σάββατο με τα Αγγλικά Πρωταθλήματα να κατακλίζουν το κουπόνι.
Πάμε να δούμε όμως τις δικές μας προτάσεις...

233 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1


Η Άστον Βίλα φέτος δεν πάει καθόλου καλά, σε σχέση με τις πολύ μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Στην έδρα της δύσκολα χάνει, αλλά δύσκολα κερδίζει κιόλας. Η Γουέστ Μπρομ νομίζω πως βρίσκεται πάνω από τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, αλλά στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν την δυνατότητα να νικήσουν τον σημερινό αγώνα, κάτι που αν δεν γίνει θα αρχίσει να χτυπάει συναγερμούς στην ομάδα, αφού ίσως και να μπει στη ζώνη του υποβιβασμού.

234 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2


Η Σίτι κάνει μία πολύ αξιόλογη πορεία φέτος, δείχνοντας σημάδια σταθερότητας και επιτέλους δείχνει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή. Πριν δύο βδομάδες την χάσαμε στο 91' όταν ισοφαρίστηκε από την Στόουκ, αλλά νομίζω πως θα επανέλθουν οι πολίτες στις εκτός έδρας νίκες απέναντι στην ουραγό Γουέστ Χαμ.

271 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: 1


Η Βαγιαδολίδ με όπλο την δυνατή της έδρα προσπαθεί να επιστρέψει στα σαλόνια της Πριμέρα. Από την άλλη η Νουμάνθια μακριά από την έδρα της έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς έχοντας σκοράρει 3 τέρματα σε 7 αγώνες...

291 ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΕΛΤΣΕ: 1


Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν ξεφύγει και από εκεί και πέρα όλες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Βρίσκονται σε πολύ κοντινές βαθμολογικά αποστάσεις και όλες στηρίζονται στην έδρα τους. Το ίδιο και η Αλκόρκον, η οποία πιστεύω ότι θα πάρει το τρίποντο από την Έλτσε.

293 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΕΡΕΘ: 1


Η Λας Πάλμας ανήκει και αυτή στις ομάδες που βρίσκονται όλες μαζί, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια, διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας και πολύ δύσκολα η Χερέθ θα καταφέρει να πάρει έστω και έναν βαθμό.

310 ΛΟΡΙΑΝ - ΛΑΝΣ: 1


Η Λοριάν τα πάει περίφημα μέσα στο γήπεδό της, όπου δύσκολα χάνει και δύσκολα δέχεται γκολ. Αντίστροφη πορεία έχει η Λανς στις εξόδους της και δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό σήμερα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: