16/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 16/12




Καλησπέρα σας,

Τελειώνει και η φάση των ομίλων του Europa League και σήμερα υπάρχουν σημαντικές μονομαχίες που θα κρίνουν την πρόκριση.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες που θα προτείνουμε...

143 ΑΡΗΣ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Χ2


Αντικειμενικά ο Άρης είναι το φαβορί και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη απέναντι στους Νορβηγούς. Όμως δύο πράγματα με κάνουν να διατηρώ μερικές επιφυλάξεις. Πρώτον, οι δύο νίκες του Άρη επί της Ατλέτικο μου φάνηκαν λίγο περίεργες και δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει έξω η Ατλέτικο. Ο δεύτερος λόγος που θα κοντράρω τον Άρη είναι το γεγονός ότι ο άσος παίζεται πάρα πολύ και η απόδοσή του πέφτει συνεχώς. Πράγμα που κατά μεγάλο ποσοστό φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Σαν ζητούμενο, αξίζει το Χ2.

145 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2

Η Λεβερκούζεν έχει περάσει ως πρώτη στον όμιλο. Η Ατλέτικο χρειάζεται νίκη και στραβοπάτημα του Άρη για να προκριθεί. Για τους λόγους που είπα και στο παιχνίδι του Άρη, νομίζω πως οι Ισπανοί θα το κάνουν το διπλό. Από εκεί και πέρα θα περιμένουν τι θα γίνει στο παιχνίδι του Βικελίδης.

149 Α.Ε.Κ. - ΖΕΝΙΤ: Χ


Βολεύει πολύ η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Η Ζενίτ είναι αδιάφορη καθώς έχει το πέντε στα πέντε. Ίσως να θέλει να έχει το απόλυτο των νικών, αλλά δεν πιστεύω να "καίγονται" και πολύ οι Ρώσσοι. Η Α.Ε.Κ. με μία ισοπαλία παίρνει την πρόκριση και αφήνει έξω την Άντερλεχτ που φυσικά θα νικήσει την Χάιντουκ. Δεν υπάρχει λόγος και η Α.Ε.Κ. να ριψοκινδυνέψει. Ισοπαλία για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

150 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ: GOAL, OVER

Οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί. Όλα στον όμιλο έχουν τελειώσει, έτσι πιστεύω ότι θα γίνει ένας ανοιχτός αγώνας με αρκετά γκολ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: