18/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18/12




Καλησπέρα σας,

Πήγαμε χάλια την Πέμπτη αφού δεν πιάσαμε κανένα από τα τέσσερα σημεία που δώσαμε. Είναι πολύ απρόβλεπτη διοργάνωση το Europa League, καθώς πολλές ομάδες προτιμούν να διατηρούν δυνάμεις για τα Πρωταθλήαματά τους.
Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά παιχνίδια και φυσικά, πάμε για πολύ καλύτερα πράγματα από την Πέμπτη, με τις επιλογές να είναι πολλές.

144 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1


Η Μπλάκμπερν είναι από τις δυνατές στην έδρα τους ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ είναι πάρα πολύ κακή φέτος και δεν νομίζω να γλιτώσει τον υποβιβασμό, μετά από χρόνια παραμονής στα μεγάλα σαλόνια. Μία Γουέστ Χαμ που όταν φεύγει από την έδρα της, βλέπει τα αντίπαλα δίχτυα με τα... κυάλια.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ


Δύο σημεία έχω επιλέξει από την Τσάμπιονσιπ σήμερα. Γνώμονας και των δύο επιλογών είναι η μεγάλη αδυναμία που εμφανίζουν οι Μπέρνλι και Μπάρνσλεϊ μακριά από το γήπεδό τους. Γι΄αυτό θα προτιμήσω τους άσους των Κάρντιφ και Μίλγουολ, στους κωδικούς 146 και 149 αντίστοιχα, οι οποίες είναι και αρκετά δυνατές ομάδες και σίγουρα μπορούν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία των αντιπάλων τους.

217 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: 1

Η Νουμάνθια είναι μία ομάδα που μέσα στο γήπεδό της, δύσκολα πετάει βαθμούς. Απέναντι στην Αλμπαθέτε που παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη φέτος μπορεί να φτάσει εύκολα σε μία ακόμα νίκη.

220 ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΠΕΤΙΣ: 2


Δεν είναι και τόσο εύκολο το παιχνίδι αυτό για την Μπέτις. Όμως οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν το καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας από όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Η Τενερίφη είναι πολύ ασταθής και έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Η απόδοση που παίζεται το διπλό είναι πάρα πολύ καλή και γι' αυτό θα το προτιμήσω.

232 ΡΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: 1


Πολύ καλή ομάδα η Ρεν και δεν νομίζω να επιτρέψει στην αδύναμη Βαλενσιέν να πάρει έστω και έναν βαθμό από τον σημερινό αγώνα.

234 ΤΟΥΛΟΥΖ - ΛΟΡΙΑΝ: 1


Η Τουλούζ έχει πετύχει αρκετές επιτυχίες φέτος και γενικά έχει καλή παρουσία στο Σαμπιονά. Από την άλλη η Λοριάν όταν απομακρύνεται από την έδρα της δύσκολα παίρνει βαθμούς. Δεν νομίζω να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο αυτό οι γηπεδούχοι.

236 ΜΠΡΕΝΤΑ - ΦΙΤΕΣΕ: 1


Φοβερή και τρομερή η Μπρέντα μέσα στο γήπεδό της. Πραγματικά ασταμάτητη. Η Φίτεσε δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για ένα ακόμα τρίποντο της Μπρέντα...

247 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2


Η απόδοση που δίνεται στην Βαλένθια είναι πάρα πολύ καλή και παρά τα κάποια ατυχή αποτελέσματα των νυχτερίδων, πιστεύω ότι δύσκολα δεν θα πάρει τη νίκη σήμερα. Καλή ομάδα η Σοσιεδάδ, αλλά η Βαλένθια είναι καλύτερη και όταν οι αποδόσεις της με τέτοιες ομάδες κυμαίνεται στο 2,00 νομίζω ότι αξίζει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: