19/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/12


Καλησπέρα σας,

Με λίγα παιχνίδια ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατο-Κύριακο. Είναι ο καιρός άσχημος, πλησιάζουν και οι διακοπές των περισσοτέρων Πρωταθλημάτων, έτσι το αποτέλεσμα είναι να αδιάζει διαρκώς το κουπόνι.
Παρ' όλα αυτά κάναμε τις επιλογές μας σε μερικά παιχνίδια και μάλιστα με καλές αποδόσεις...

267 ΦΕΝΛΟ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ: 2

Η Ουτρέχτη είναι από τις καλές και δυνατές ομάδες στην Ολλανδία. Όμως μακριά από το γήπεδό της δεν παίρνει και πολλά θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη όμως, η Φένλο είναι αδύναμη ομάδα κι αν δεν μπορέσει να κερδίσει και αυτήν η Ουτρέχτη, δεν ξέρω ποιά θα μπορέσει...

280 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ: Χ


Η Αλμερία είναι ομάδα της ισοπαλίας. Μιλάμε ότι σε εφτά εντός έδρας αναμετρήσεις δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, ενώ έχει 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Χετάφε είναι καλή ομάδα, αλλά μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αποδυναμωμένη. Δύσκολο το βλέπω να κερδίζει κάποια, ενώ θα είναι και πολύ κλειστό παιχνίδι.

286 ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΓΑΝΔΗ: 2


Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει δυσκολίες η Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες του Πρωταθλήματος, ενώ η Γκέρμιναλ σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ κακή. Ακόμα και μέσα στην έδρα της, πολύ δύσκολα πετυχαίνει γκολ. Γενικά δεν πείθουν σαν ομάδα οι γηπεδούχοι και νομίζω πως το διπλό αξίζει.

289 ΜΑΛΑΓΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1

Σαν ομάδες, σίγουρα η Ατλέτικο είναι καλύτερη από την Μάλαγα. Όμως οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλό υλικό και το έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς. Τώρα έχουν και πολύ καλό προπονητή και στο Ροσαλέδα μπορούν να νικήσουν την ντεφορμέ Ατλέτικο που προέρχεται και από τον αποκλεισμό από το Europa League.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: