4/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4/12




Καλησπέρα σας,

Με την κακοκαιρία να πλήττει όλη την Ευρώπη, ήδη οι αγώνες στο κουπόνι μειώθηκαν, αφού όλη η Σκωτία λείπει από το πρόγραμμα λόγω των αναβολών. Έχουμε όμως και κάποιες ακόμα αναβολές από τα Αγγλικά Πρωταθλήματα. Όλη η Κόνφερανς έχει αναβληθεί, ενώ και οι υπόλοιπες κατηγορίες έχουν πάρα πολλές αναβολές και είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν κι άλλες μέχρι την έναρξη των αγώνων. Πάμε να δούμε ό,τι περίσεψε πλέον και με επιφύλαξη φυσικά για το αν θα γίνουν οι αγώνες κυρίως της Αγγλίας.

234 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 1

Η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της βρίσκει τον τρόπο τις τελευταίες αγωνιστικές να παίρνει βαθμούς. Αντιθέτως η Βέρντερ μακριά από την έδρα της χάνει και με πολλά γκολ. Δεν είναι και στα καλύτερά της και πιστεύω πως θα το εκμεταλλευτούν οι "λύκοι" και με τον τρομερό Τζέκο θα φτάσουν στη νίκη.

240 ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ: 1


Αν γίνει φυσικά αυτό το παιχνίδι... Η Σίτι τα πάει πολύ καλά φέτος και μάλιστα θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα, αλλά την περασμένη εβδομάδα έχασε το τρίποντο στο ενενήντα όπου ισοφαρίστηκε από την Στόουκ. Η Μπόλτον μακριά από την έδρα της τσιμπάει βαθμούς, αλλά δύσκολα νικάει. Απέναντι όμως στην Σίτι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει έστω και έναν πόντο.

286 ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: 1


Η Αλμπαθέτε είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς μακριά από το σπίτι της και μάλιστα σκοράρει σπάνια. Η Καρταγένα που είναι δυνατή εντός έδρας θα πάρει το τρίποντο.

301 ΑΡΛ - ΝΑΝΣΙ: 2


Δεν είναι και τόσο εύκολο το διπλό σε αυτόν τον αγώνα, αλλά η Άρλ είναι πολύ αδύναμη ομάδα, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και με βάση ότι η Νανσί μακριά από το γήπεδό της τα πάει καλύτερα απ' ότι σε αυτό θα προτιμήσουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

303 ΛΙΛ - ΛΟΡΙΑΝ: 1


Απαγορεύεται να χάσει βαθμούς η Λιλ που φέτος δείχνει ικανή ακόμα και για Πρωτάθλημα από μία ομάδα όπως η Λοριάν και μάλιστα μέσα στο Μετροπόλ. Η Λοριάν έχει σκοράρει τέσσερις φορές μόνο μακριά από το γήπεδό της σε εφτά εξόδους. Πολύ δύσκολα τα πράγμα γι' αυτήν.

305 ΣΟΣΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: 1


Μου αρέσει πολύ η απόδοση των γηπεδούχων που μάλιστα εντός έδρας πολύ δύσκολα χάνει βαθμούς. Η Βαλενσιέν αντιθέτως στις εξόδους της δεν πετυχαίνει και σπουδαία πράγματα και αυτό το 1,90 που παίζεται ο άσος είναι πάρα πολύ καλό.

308 ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΜΠΡΕΝΤΑ: 1

Η Εξέλσιορ βρίσκεται στη δέκατη έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα γιατί πληρώνει το γεγονός ότι εκτός έδρας έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς. Στην έδρα της όμως είναι πολύ δυνατή και μπορεί να νικήσει την Μπρέντα που όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της χάνει. Μόνο μία φορά ήρθε ισόπαλη. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους.

310 ΟΥΠΕΝ - ΓΑΝΔΗ: 2

Η Γάνδη είναι ποιοτικότερη ομάδα από την Ουπέν χωρίς αμφιβολία. Μία Ουπέν η οποία μόλις τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει κάποιες νίκες. Μπορεί η Γάνδη να μην είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα του Βελγίου, αλλά όταν παίζεται σε τέτοιες αποδόσεις απέναντι σε ομάδες τόσο χαμηλής δυναμικότητας, αξίζει τον κόπο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: