15/1/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/1



Καλησπέρα σε όλους,

Λόγω του φόρτου εργασίας, αυτό το Σαββατο-Κύριακο θα έχουμε μόνο προτάσεις σε σημεία και όχι κάποια άλλη κάρτα.  Υπάρχει και η προγραμματισμένη απεργία των πρακτόρων για εχθές και σήμερα, οπότε μόνο στο ίντερνετ και σε κανέναν... απεργοσπάστη θα μπορέσουμε να παίξουμε.
Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για τους σημερινούς αγώνες...

138  ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Χ

Θα ξεκινήσουμε δυναμικά με μία καλή απόδοση από την Μπουντεσλίγκα. Σαν Πάουλι και Φράιμπουργκ κοντράρονται μετά την επανέναρξη του Γερμανικού Πρωταθλήματος και σίγουρα οι ομάδες θα είναι επηρρεασμένες από την διακοπή. Η Σαν Πάουλι είναι καλή ομάδα, αλλά δεν εκμεταλλεύεται τόσο πολύ την έδρα της. Η Φράιμπουργκ κάνει πορεία πέρα από τις αρχικές προσδοκίες. Παίζει δυνατά η ισοπαλία πάντως καθώς μιλάμε για μία Σαν Πάουλι που δεν εντυπωσιάζει εντός έδρας και μία Φράιμπουργκ που δεν εντυπωσιάζει μακριά από την δική της...

140  ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Χ2

Δεν ξέρω τον λόγο που το έκαναν, αλλά αυτό το 1,70 της Γουέστ Μπρομ απέναντι στην Μπλάκπουλ δεν αξίζει καθόλου. Η Μπλάκπουλ είναι μία ομάδα που τα πάει περίφημα στην φετινή Πρέμιερ και έχει καταφέρει μακριά από την έδρα της να νικήσει καλύτερες ομάδες από την Γουέστ Μπρομ. Η αλήθεια είναι πως αν οι αποδόσεις ήταν μοιρασμένες δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με αυτό το παιχνίδι. Αλλά επειδή το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αποδόσεων και ευκαιριών, όταν βλέπω τέτοιες αποδόσεις σε μία ομάδα που κάνει απίστευτες νίκες φέτος, γιατί να μην τολμήσω να ποντάρω πάνω της;

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Από την Τσάμπιονσιπ έχω διαλέξει τρία παιχνίδια. Το πρώτο είναι ο άσος της Κόβεντρι απέναντι στην Σέφιλντ Γιουν. στο παιχνίδι με κωδικό 146. Η Κόβεντρι είναι σταθερή στην έδρα της, ενώ η Σέφιλντ Γιουν. μακριά από την δική της έδρα, βρίσκει δύσκολα δίχτυα. Το δεύτερο είναι ο άσος της Νότιγχαμ απέναντι στην Πόρτσμουθ στο 152. Η Νότιγχαμ δεν έχει χάσει ακόμα στην πολύ δυνατή της έδρα και απέναντι στην αδύναμη και φέτος Πόρτσμουθ μπορεί να πάρει την έβδομη εντός έδρας νίκη της. Τέλος στο παιχνίδι με κωδικό 155 πιστεύω ότι η Χαλ θα πάρει τη νίκη απέναντι στην τραγική εκτός έδρας Μπάρνσλεϊ.

ΑΓΓΛΙΑ 1

Από αυτήν την κατηγορία της Αγγλίας, μ' αρέσει πολύ ο άσος της Μίλτον Κέινς Ντονς απέναντι στην Τρανμίρ στον κωδικό 158. Η Μίντον που κάνει καλό Πρωτάθλημα με μεγάλη δύναμη την έδρα της όπου σε 11 παιχνίδια, έχει 8 νίκες και μόλις 1 ήττα.

ΑΓΓΛΙΑ 2

Δύο άσοι και από αυτήν την κατηγορία. Ο πρώτος άσος είναι αυτός στο παιχνίδι με κωδικό 174 της Τσέλτεναμ απέναντι στην πολύ κακή εκτός έδρας Άκρινγκτον. Ο δεύτερος άσος είναι αυτός στον κωδικό 175 της πρωτοπόρου Τσέστερφιλντ που κάνει τρομερό Πρωτάθλημα, απέναντι στην Στιβενέιτζ.
  
206  ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: 1

Η Χιχόν μπορεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν πιστεύω πως θα πέσει κατηγορία. Είναι καλή ομάδα, αλλά πρέπει να αποκτήσει και λίγη σταθερότητα. Η Χέρκουλες έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές το καλοκαίρι για νεοφώτιστη, πάει σχετικά καλά, αλλά μακριά από την έδρα της  παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σε 9 παιχνίδια, έχει μόλις 1 νίκη (απέναντι στην Μπαρτσελόνα) και έχει σημειώσει μόλις 3 τέρματα, τα 2 με τους Καταλανούς. Δηλαδή σε 8 παιχνίδια έχει βρει μία φορά δίχτυα. Μπορεί η Χιχόν να πάρει το τρίποντο. Ένα τρίποντο που απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι επιβεβλημένο για να παραμέινει στην κατηγορία.

207  ΧΕΤΑΦΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1

Η Χετάφε είναι αρκετά δυνατή κυρίως στην έδρα της και απέναντι στην Σοσιεδάδ μπορεί να πάρει εύκολα τη νίκη. Άλλωστε οι Βάσκοι, μακριά από το Ανοέτα δεν πείθουν...

208  ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ: 1

Απέναντι σε αυτήν την Ταραγόνα θα είναι έγκλημα να μην πάρει τους τρεις βαθμούς η Αλμπαθέτε που θα την επαναφέρουν σε ψηλές θέσεις. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι αφού τις έξι τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν ηττηθεί (αν και τις τρεις τελευταίες έχουν έρθει ισοπαλία), ενώ οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγώνες.

219  ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: 1

Μέσα σε αυτήν την έδρα δεν έχουν περάσει άλλες και άλλες ομάδες για να καταφέρει να περάσει η Ράσινγκ Σανταντέρ. Άσος χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: