8/1/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8/1


Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Υγεία και ευτυχία εύχομαι σε όλον τον κόσμο και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας να γίνει πραγματικότητα.
Στο στοίχημα, αυτό το κουπόνι δεν προσφέρεται και για μεγάλα πονταρίσματα. Με αρκετά Πρωταθλήματα να μην έχουν αρχίσει ακόμα, με την Αγγλία και τη Γαλλία να έχουν αγώνες Κυπέλλου, τα παιχνίδια είναι σχετικά λίγα.
Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές μας επιλογές ελπίζοντας να πάμε σε ένα καλό ταμείο για το καλό του χρόνου...

ΑΓΓΛΙΑ 1

Από την Πρώτη κατηγορία της Αγγλίας έχω επιλέξει δύο αγώνες. Τον αγώνα στο 141 ανάμεσα στην Έξετερ και την Μίλτον Κέινς Ντονς, όπου λόγω της τραγικής κατάστασης των φιλοξενούμενων μακριά από το γήπεδό τους, θα προτιμήσω τον άσο. Ακριβώς από κάτω, στο 142 ένας ακόμα άσος για την πολύ δυνατή Μπόρνμουθ που υποδέχεται την Πλίμουθ.

188  ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: 1

Η Νουμάνθια είναι σταθερή στην έδρα της και στους περισσότερους αγώνες παίρνει αυτό που θέλει. Από την άλλη, η Λας Πάλμας είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά μακριά από αυτήν εμφανίζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι μπορούν οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε μία νέα επιτυχία.

191  ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ: 1

Η Σοσιεδάδ είναι μία πολύ καλή ομάδα και σε όσους αγώνες την έχω παρακολουθήσει με έχει εντυπωσιάσει. Η Σεβίλλη βρίσκεται γενικά σε κακή κατάσταση φέτος αν και τώρα τελευταία δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης, αλλά ακόμα απέχει πολύ από την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα στο Ανοέτα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν πετάει εύκολα βαθμούς και αν η Σεβίλλη δείξει το πρόσωπο που δείχνει στους περισσότερους φετινούς αγώνες δύσκολα θα πάρει έστω και έναν βαθμό. Θα ποντάρουμε στη μίνι έκπληξη του άσου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: