13/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/2



Καλησπέρα σας,

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και τα Εθνικά Πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελευταία τους καμπή. Εμείς και σήμερα είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

292  ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΕΤΣΕ: 1

Η Κατάνια προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία εκμεταλλευόμενη μόνο την έδρα της, αφού μακριά από αυτήν δεν έχει ακόμα πάρει ούτε ένα τρίποντο. Η Λέτσε ειναι και αυτή αρκετά κακή εκτός έδρας και η Κατάνια έχει σήμερα τη δυνατότητα για ένα τρίποντο-ανάσα στην προσπάθειά της.

293  ΜΠΑΡΙ - ΤΖΕΝΟΑ: 2

Η Τζένοα ξεκίνησε την σαιζόν πολύ φιλόδοξα αφού ενισχύθηκε με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι Γενοβέζοι, αλλά για να μην μπουν και σε περιπέτεις παραμονής, οφείλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην υποβιβασμένη Μπάρι.

296  ΤΣΕΖΕΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2

Η Ουντινέζε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικεί θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και απέναντι στην πολύ μέτρια Τσεζένα, έχει τη δυνατότηα να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο.

307  ΜΠΟΛΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ: 1

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Έβερτον δίνεται έστω και ελαφρά το φαβορί. Η Μπόλτον είναι αρκετά καλή στο Ρίμποκ και η Έβερτον είναι κακή μακριά από την δική της έδρα. Εγώ θα προτιμήσω τον άσο πάντως...

310  ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΛΜΕΡΙΑ: 1

Η Λεβάντε δεν είναι τόσο κακή ομάδα και έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις φέτος, με αποκορύφωμα τη νίκη της την περασμένη εβδομάδα στο Μαδριγάλ επί της Βιγιαρεάλ. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που παρουσιάζει η Αλμερία εκτός έδρας και να πάρει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για την σωτηρία της.

312  ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1

Στο ντέρμπι των Βάσκων, η Σοσιεδάδ είναι το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που εκτός έδρας είναι τραγική και δεν έχει πάρει ούτε μία νίκη. Μέσα από το Ανοέτα έχουν βρει το μπελά τους καλύτερες ομάδες από την Οσασούνα και μάλλον πάμε για έναν ακόμα άσο.

314  ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1

Η Χέρκουλες έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις και έχει δείξει μία καλή εικόνα. Βαθμολογικά δεν έχει δει ακόμα αντίκτυπο, αλλά πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς για να μην υποβιβαστεί. Απέναντι στην αδύναμη μακριά από το Ρομαρέδα, Σαραγόσα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία...

322  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.: Χ2

Ε όχι και στο 1,70 ο Παναθηναϊκός. Η Α.Ε.Κ. φέτος έχασε μόνο μία φορά από τους πράσινους σε ένα παιχνίδι που και πάλι πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε για να προκριθεί. Γιατί λοιπόν να μην τολμήσουμε με το διπλό και για κάλυψη έστω το Χ;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: