19/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19/2




Καλησπέρα σε όλους σας,

Ο Κωνσταντίνος βρισκόταν σε μεγάλη φόρμα αυτήν την εβδομάδα και μετά το ΑΠΟΛΥΤΟ της Κυριακής, και το διήμερο στην Ευρωλίγκα έφερε πάλι 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Εγώ έβαλα την τριαδούλα που έδωσε, κόλησα και τον Ολυμπιακό μέσα και... ταμείο.
Πάμε όμως να δούμε το ποδοσφαιρικό στοίχημα και τις προτάσεις μας για σήμερα, μία μέρα που δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

252  ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: 1

Το Αννόβερο κάνει τρομερή χρονιά, πέρα από κάθε προσδοκία. Η Καϊζερσλάουτερν βρίσκεται σε κακή κατάσταση και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μείνουν σε τροχιά Ευρώπης και έχουν την δυνατότητα να πάρουν το τρίποντο για να πετύχουν το στόχο τους.

259  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.: 1

Ντέρμπι ουραγών αυτό το παιχνίδι, με την ομάδα που θα πάρει τους τρεις βαθμούς να κάνει σημαντικό βήμα σωτηρίας. Η Κρίσταλ Πάλας είναι καλή στην έδρα της, αλλά τους έχει φέρει σ' αυτήν τη θέση η τραγική εικόνα τους μακριά απ' αυτήν. Η Σέφιλντ είναι πολύ μέτρια ομάδα και η Κρίσταλ πρέπει να το εμεταλλευτεί αυτό και να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

261  ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: 1

Η Μίλγουολ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο. Η Μίντλεσμπρο μπορεί να καταφέρει να κάνει μία μεγάλη νίκη, αλλά μπορεί να χάσει και παιχνίδι που ούτε οι αντίπαλοι να το πιστεύουν. Εδώ την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να χάσει παιχνίδι που είχε προηγηθεί 3-1 μέσα στην έδρα της. Πιστεύω ότι η Μίλγουολ θα πάρει τους τρεις βαθμούς εύκολα ή δύσκολα.

268  ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: 1

Η Κόλτσεστερ έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην έκτη θέση και αντιμετωπίζει την Γουόλσολ που είναι από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό. Καλύτεροι σίγουρα οι γηπεδούχοι και έχουν τη δυνατότητα για το τρίποντο. Ειδικά αν θέλουν να ανεβούν στην Τσάμπιονσιπ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

277  ΚΡΟΥ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ: 1

Η Κρου είναι πολύ καλή στην έδρα της και σκοράρει αρκετά. Η Στίβενεϊτζ δύσκολα παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας και στηρίζεται κυρίως στην καλή της άμυνα. Μπορεί να δυσκολευτεί η Κρου, αλλά πιστεύω πως θα φτάσει στους τρεις βαθμούς.

285  ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΑΡΝΕΤ: 1

Νομίζω πως είναι πολύ καλή η απόδοση που δίνεται στην Τσέλτεναμ, αφού οι γηπεδούχοι τα πάνε αρκετά καλά φέτος, μπορούν ακόμα και να διεκδικήσουν άνοδο, ενώ στην αντίθετη μεριά η Μπαρνέτ είναι τραγική, ειδικά εκτός έδρας, και είναι από τις βασικότερες υποψήφιες για υποβιβασμό. Αν η Τσέλτεναμ είναι σε καλή κατάσταση δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το τρίποντο.

322  ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΛΒΑ:Χ

Μιλάμε για δύο ομάδες που είναι πολύ της ισοπαλίας. 8 έχει η Αλμπαθέτε, 11 έχει η Ουέλβα. Μετά απ' αυτά δεν μπορώ να μην προσέξω το Χ...

342  ΜΠΡΕΣΤ - ΜΟΝΑΚΟ: Χ

Ομοίως με το προηγούμενο παιχνίδι και αυτό. Γενικά είναι της ισοπαλίας το Γαλλικό Πρωτάθλημα. Η Μονακό ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες και από εδώ την εμπιστευτήκαμε αρκετές φορές. Κάποιες φορές μας δικαιώνε και άλλες φορές μας δικαίωνε εν μέρει, αφού βρισκόταν μπροστά στο σκορ πότε με 2 τέρματα και ισοφαριζόταν και πότε ισοφαριζόταν στο τέλος του αγώνα. Σήμερα θα πάμε στο Χ όμως γιατί η Μπρεστ είναι μια ομάδα που και δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει.

354  ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΡΟΝΤΑ: 1

Είναι τρομερή φέτος η Γκρόνινγκεν, ειδικά μέσα στο Γιούρομπορκ. Έχει κάνει το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας φέτος, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει 10 νίκες σε 12 παιχνίδια!! Η Ρόντα καλά τα πάει φέτος, αλλά νομίζω πως σήμερα δεν έχει καμία ελπίδα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: