5/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5/2



Καλησπέρα σας,

Μετά το αρκετά καλό στοιχηματικά Σαββατο-Κύριακο που μας πέρασε, επανερχόμαστε με το νέο γεμάτο κουπόνι που θα κλείσει την εβδομάδα. Εμείς κάναμε τις επιλογές μας και σας τις παρουσιάζουμε...

250  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι "ασπιρίνες" που εκτός έδρας δεν έχουν ούτε μία ήττα, ενώ έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα πάει πολύ καλύτερα απ' ότι μέσα στην έδρα της κι αν θέλει να έχει ελπίδες για τίτλο (έστω και αυτές τις λίγες που έχει) πρέπει να συνεχίσει με νίκες. Ειδικά ομάδες του επιπέδου της Νυρεμβέργης (η οποία έχει και πολλές σημαντικές απουσίες) δεν πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην Λεβερκούζεν. Πάμε για το δευτερο συνεχόμενο διπλό των φιλοξενούμενων...

258  ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.: 1

Η Ίπσουιτς δεν είναι και να την εμπιστεύεσαι γενικά. Μπορεί να νικήσει την οποιαδήποτε ομάδα και να χάσει από την πιο απίθανη. Ελπίζω σήμερα να δείξει το καλό της πρόσωπο και να νικήσει την ομολογουμένος αδύναμη εκτός έδρας Σέφιλντ.

271  ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ: 1

Η Μπόρνμουθ είναι μία ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της και πολύ σπάνια πετάει βαθμούς. Έχει πετύχει τις περισσότερες εντός έδρας νίκες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας και μάλιστα με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών. Η Λέιτον Όριεντ δεν τα πάει και πολύ καλά μακριά από το γήπεδό της αφού μόλις δύο φορές έχει πάρει τρίποντο. Η Μπόρνμουθ έχει τη δυνατότητα και την ομάδα να πάρει τη νίκη και νομίζω πως θα τα καταφέρει εύκολα.

275  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. -  ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ: 1

Η Μίλτον αποτελεί μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι αρκετά καλή μέσα στην έδρα της και με όπλο την καλή της άμυνα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μίλτον και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο.

283  ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΕΤ: 1

Στο παιχνίδι αυτό, η Νορθάμπτον των 7 εντός έδρας νικών σε 13 παιχνίδια, υποδέχεται την Μπαρνέτ της μόλις μίας εκτός έδρας νίκης σε 13 ματς. Αυτή η αδυναμία της Μπαρνέτ είναι αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους για είσοδο στα play-off ανόδου.

319  ΑΛΜΕΡΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Χ

Η Αλμερία παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα τα καταφέρει. Η Εσπανιόλ προσπαθεί να διατηρηθεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει στο τέλος. Πάντως ο βασικός στόχος παραμένει η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου και εκεί θα επικεντρωθεί. Στο Μεντιτερανέο, η Αλμερία δεν είναι και πολύ αφιλόξενη, αφού έχει πάρει μόλις μία νίκη, αλλά η φιλοξενία της ανταποδίδεται με πολλές ισοπαλίες. Μία ακόμα πιστεύω πως θα έχουμε σήμερα, με τις δύο ομάδες να μοιράονται βαθμούς και εντυπώσεις.

337  ΛΑΝΣ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Χ

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει σήμερα μεταξύ Λανς και Βαλενσιέν. Δύο ομάδες που σκοράρουν συνεχώς... στα οικογενειακά διπλά. Τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα, ανεξαρτήτως έδρας, και πολύ πιθανόν σήμερα να συνεχιστεί η παράδοση. Under με χίλια και ίσως 0-0...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: