6/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6/2



Καλησπέρα σε όλους σας,

Με λιγότερες επιλογές σήμερα απ' ότι χθες έχουμε βγάλει μερικά παιχνίδια με πολύ καλές αποδόσεις που αξίζουν σε ένα συστηματάκι για αρκετά χρήματα.

382  ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΠΑΡΙ: 1

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αφού μάχονται για την σωτηρία. Η Μπρέσια δεν είναι κακή και έχει πάρει κάποια απρόσμενα αποτελέσματα. Απέναντι στην πολύ αδύναμη Μπρέσια, οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, που ισοδυναμούν με έξι απέναντι σε μία αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

393  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1

Το έχουμε πει αρκετές φορές. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις καλύτερες ομάδες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Παίζει επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια του συνήθως έχουν αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που πάνω κάτω παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου, οπότε περιμένουμε ένα ματς με αρκετά γκολ και καλό θέαμα, θα προτιμήσουμε όμως τον άσο των Βολιοτών που μας έχουν πείσει με τις φετινές τους εμφανίσεις.

395  ΟΣΕΡ - ΛΙΛ: Χ

Η Λιλ είναι ίσως η καλύτερη Γαλλική ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά η Οσέρ είναι μία πολύ δυνατή αντίπαλος. Δεν τα πάνε καλά φέτος οι γηπεδούχοι, αλλά από την έδρα τους δύσκολα περνάει αντίπαλος. Έχουν πολλές ισοπαλίες όμως μέσα εκεί (6 τον αριθμό) και πιθανότατα μία ακόμα να έρθει σήμερα.

396  ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΟΝΑΚΟ: Χ

Η Μονακό ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και με ένα αρκετά μεγάλο μεταγραφικό μπάτζετ. Αυτός όμως ο αρχικός ενθουσιασμός έχει γίνει φόβος ακόμα και για υποβιβασμό. Το κακό της είναι οι πολλές ισοπαλίες, αλλά σήμερα αν πάρει έστω και τον βαθμό θα είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή. Έχει τον τρόπο της φέτος με 12 ισοπαλίες σε 21 παιχνίδια!!

403  ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 2

Η Άιντραχτ είναι ομάδα εκτός έδρας. Εκεί όπου πρέπει να παίξει με αντεπιθέσεις και δεν χρειάζεται να κάνει αυτή παιχνίδι. Με αρκετό ρίσκο θα τολμήσουμε και πάλι στις αντεπιθέσεις της και θα ποντάρουμε στο διπλό.

404  ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 1

Είχαμε πει και λίγους μήνες πριν ότι το Βέλγιο, στα ντέρμπι, βγάζει πολλούς άσους. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, πράγμα που συμβαίνει και σήμερα με την Γκενκ. 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Γκενκ δεν θέλει να χάσει με τίποτα επαφή από την κορυφή. Η νίκη είναι επιτακτική και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι δεν θα αποτύχουν.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: