19/3/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19/3




Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,

Λείψαμε αρκετό καιρό λόγω υποχρεώσεων και τώρα επανερχόμαστε με μερικές προτάσεις για τη σημερινή μέρα. Τέσσερις τον αριθμό και πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

260  ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΛΒΣ: 1

Η Άστον Βίλα έχει καλή ομάδα παρά την κακή φετινή της πορεία. Τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκει τον δρόμο προς τις επιτυχίες και απέναντι στους τραγικούς λύκους μπορεί να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα φέρει τους γηπεδούχους ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

264  ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Χ2

Είναι τραγική η απόδοση που δίνεται στην Μπλάκμπερν. Σίγουρα η Μπλάκμπερν έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά όχι αυτό στο οποίο παίζεται. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις σημαντικότατες απουσίες και η Μπλάκπουλ έχει κάνει πολύ μεγαλύτερες εκπλήξεις από το να κερδίσει την Μπλάκμπερν. Εγώ θα τον κοντράρω αυτόν τον άσο...

271  ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1

Η Μπάρνσλεϊ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη δύναμη της έδρας της, που της δίνει τους περισσότερους βαθμούς. Απέναντι στην ασταθή Ρέντινγκ, μπορεί να πάρει τη νίκη.

330  ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1

Η Σαραγόσα έφτασε σε μία μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να πάρει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα όμως είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και στο Όνο Εστάντι, η Μαγιόρκα θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει ζωντανή στο όνειρο της Ευρώπης. Ένα όνειρο που στερήθηκε φέτος λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τρίποντο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: