15/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 15/2


Καλησπέρα μάγκες,

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαμε την Κυριακή στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, αλλά και στο μπασκετικό με το απόλυτο από τον Κωνσταντίνο, επιστρέφουμε σήμερα για να μιλήσουμε για τους δύο αγώνες του Champions League.
Πάμε να αναλύσουμε τα δύο σημερινά ματς.

143  ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΑΛΚΕ

Η Βαλένθια κάνει μία καλή χρονιά στην Πριμέρα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, όπως αποδείχτηκε και στο εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν. Η Σάλκε κάνει μία από τις χειρότερες χρονιές της στην Μπουντεσλίγκα, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγ κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο. Διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και για τις δύο ομάδες και θεωρώ πως οι "νυχτερίδες" έχουν το πάνω χέρι για σήμερα και για την πρόκριση. Γνώμη μου ότι η απόδοση του άσου είναι πολύ μικρή και θα προτιμήσω το ΑΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, αλλά και το NO GOAL, ελπίζοντας σε καθαρή νίκη των Ισπανών.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
  
1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΝΟ GOAL
  
144  ΜΙΛΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Εντάξει η Μίλαν είναι το φαβορί, αλλά όχι και στο 1,65. Η Τότεναμ είναι καλή ομάδα και διαθέτει καλό υλικό. Θα της λείψει πολύ η φετινή αποκάλυψη, ο Μπέιλ, αλλά και πάλι είναι ικανή για την έκπληξη. Πιστεύω ότι οι Ιταλοί λόγω εμπειρίας θα πάρουν την πρόκριση, αλλά και την νίκη σήμερα, αλλά δεν θα παίξω τον άσο τόσο χαμηλά. Προτιμώ το 4-6 ΓΚΟΛ που το βλέπω πολύ πιθανό.

ΕΠΙΛΟΓΗ
  
4-6 ΓΚΟΛ

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: