30/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/5/2010

Καλησπέρα σας,

Χθες τα πήγαμε καλά με 3/4 παιχνίδια. Δυστυχώς μας την έκανε η Λας Πάλμας. Πάμε σήμερα να δούμε αυτούς τους λίγους αγώνες που έχουν απομείνει.

ΙΤΑΛΙΑ 2

241 ΑΝΚΟΝΑ - ΜΑΝΤΟΒΑ

Είναι ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη. Η Ανκόνα για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και η Μάντοβα για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία. Η Ανκόνα έχει πάρα πολύ καλή έδρα, ενώ αντίθετα η Μάντοβα εκτός έδρας έχει δει τη χαρά της νίκης μόλις 2 φορές. Πρόταση μας ο άσσος του 2,25.


ΙΣΠΑΝΙΑ 2

250 ΜΟΥΡΘΙΑ - ΘΕΛΤΑ

Ε τώρα αν η Μούρθια δεν νικήσει και την παντελώς αδιάφορη Θέλτα, καλύτερα να υποβιναστεί. Από τα τελευταία χαρτιά των γηπεδούχων που επιτέλους πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Άσσος λοιπόν στο 1,90.

252 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΚΑΝΤΙΘ

Η Ταραγόνα είναι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν είναι όμως εξασφαλισμένη ειδικά στην περίπτωση που ηττηθεί σήμερα. Μάλλον η ισοπαλία τους βολεύει καλύτερα και τους δύο. Το Χ στο 3,00.

253 ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΛΒΑ

Η Χιρόνα λογικά με νίκη θα εξασφαλίσει και τη σωτηρία της. Η Ουέλβα δεν νομίζω να αντιμετωπίσει μπελάδες. Θα πάμε στον άσσο γιατί οι φιλοξενούμενοι, εκτός ότι είναι αδιάφοροι, σκοράρουν με το σταγονόμετρο εκτός έδρας. Ο άσσος στο 2,10.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

241 ΑΝΚΟΝΑ - ΜΑΝΤΟΒΑ 1
250 ΜΟΥΡΘΙΑ - ΘΕΛΤΑ 1
252 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΚΑΝΤΙΘ Χ
253 ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΛΒΑ 1

Καλή σας επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: