29/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29/5/2010

Καλησπέρα σας,

Σήμερα θα συνεχίσουμε να κάνουμε συντήρηση προσπαθώντας να βγάλουμε κάποια κέρδη για να ποντάρουμε στο Μουντιάλ. Προσωπικά δεν μπορώ να ασχοληθώ με Σουηδίες και με φιλικά και γι' αυτό θα προτείνουμε (για ακόμα μία φορά) μία τετράδα από τη Segunda της Ισπανίας.
Πιο συγκεκριμένα...

221 ΚΟΡΔΟΒΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ

Η Κόρδοβα δεν θα μπει σε καμμία περιπέτεια για τον υποβιβασμό. Η Καρταγένα από την άλλη έχει ευκαιρίες για να βρεθεί στην Primera. Πολύ γερή έδρα για τους γηπεδούχους και είναι ο μοναδικός λόγος που με κάνει να αμφιβάλλω για το διπλό. Θα το τολμήσω όμως να πάω στη νίκη της Καρταγένα, γιατί έχει μεγάλο κίνητρο. Στο 2,20 το διπλό.

222 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΕΛΤΣΕ

Η Λας Πάλμας προσπαθεί να σωθεί. Από την άλλη μεριά, η Έλτσε μπορεί ακόμα να διεκδηκίσει την άνοδό της. Αυτό το ενδιαφέρον και των δύο ομάδων για τη νίκη καθώς και το γεγονός ότι στην έδρα της η Λας Πάλμας προσφέρεται για ισοπαλίες (5-10-3), μας οδηγεί στο Χ με απόδοση 3,00.

224 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β'

Τα έχουμε ξαναπεί για την περίπτωση της Βιγιαρεάλ Β'. Από τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ αγωνίζεται στην Πριμέρα, η Β' ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Άρα είναι αδιάφορη. Φυσικά η Σοσιεδάδ έτσι κι αλλιώς είναι το φαβορί μέσα στο Ανοέτα όπου έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα. Άσσος λοιπόν στο 1,55

228 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Οι Λεβαντίνοι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στα σαλόνια της Πριμέρα. Όμως διεκδικούν και τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας μαζί με την Σοσιεδάδ. Η Ράγιο Βαγιεκάνο, από την άλλη, θα έχει την ευκαιρία της να εξασφαλίσει την σωτηρία στα δύο εντός έδρας ματς, αφού λογικά μία νίκη θα την διατηρήσει. Θα πάμε λοιπόν στον άσσο του 1,55.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


221 ΚΟΡΔΟΒΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ 2
222 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΕΛΤΣΕ Χ
224 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' 1
228 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1


Καλή σας επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: