7/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8/5/2010

Καλησπέρα σας,

Μετά από τις προβλέψεις του Κώστα για το μπάσκετ, ας περάσουμε και στο ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε πολλά μέτωπα. Ποιός θα βγει Πρωταθλητής, ποιοί θα πάρουν τα εισητήρια για την Ευρώπη και ποιοί θα υποβιβαστούν θα απαντηθούν για πολλούς αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1

127 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι "ασπιρίνες" έχασαν 2 υπερπολύτιμους βαθμούς από τη Χέρτα μέσα στην έδρα τους την περασμένη εβδομάδα και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτούς για να βγουν Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία ευκαιρία απέναντι στην αδιάφορη Γκλάντμπαχ, περιμένοντας παράλληλα το στραβοπάτημα της Βέρντερ.

130 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Νυρεμβέργη προκειμένου να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από αυτήν αφού βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από το Αννόβερο. Πιστεύω ότι θα κάνει αυτό που πρέπει απέναντι στην εντελώς αδιάφορη Κολωνία.

ΓΑΛΛΙΑ 1

187 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΛΥΩΝ

Όλοι ξέρουμε ποιά είναι η Λυών. Μπορεί και φέτος να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο, όμως δεν της μένει τίποτα άλλο από το να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και την απ' ευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Βαλενσιέν δεν έχει κανένα κίνητρο βαθμολογικό και νομίζω πως η παρέα του Λισάντρο θα φύγει με το τρίποντο από εκεί.

190 ΛΙΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ

Η Μαρσέϊγ είναι η Πρωταθλήτρια. Αδιάφορη πηγαίνει στην καυτή έδρα της Λιλ, η οποία καίγεται για τη νίκη για να πάρει εκείνη τη δεύτερη θέση, μόλις δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σαιζόν. Καλή ομάδα η Λιλ, θα ήταν ίσως το φαβορί και σε κανονικές συνθήκες. Πόσο μάλλον τώρα που η Μαρσέιγ βρίσκεται ήδη σε... διακοπές.

192 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΟΡΙΑΝ

Η Λοριάν δεν προλαβαίνει την Ευρώπη. Η Μονπελιέ είναι πολύ κοντά στο Europa League, ενώ είναι ακόμα και στο κυνήγι του Champions League. Να κινδυνεύσει να χάσει και τα δύο από τη Λοριάν μέσα στο σπίτι της;

194 ΟΣΕΡ - ΛΑΝΣ

Η Οσέρ, αν νικήσει εξασφαλίζει και μαθηματικά ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η 13η Λανς, έχει δύο ακόμα αγκαρίες πριν πάει για τα μπανάκια της. Δεν νομίζω να σπάσει ο άσσος.

ΙΣΠΑΝΙΑ 1

198 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Θα πάω κόντρα στην ομάδα μου, αλλά οι νυχτερίδες ήδη βρίσκονται σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα "κίτρινα υποβρίχια" ακόμα δεν βγαίνουν Ευρώπη αν και ισοβαθμούν με την Χετάφε. Νομίζω πως η Βιγιαρεάλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς στο Ελ Μαδριγάλ

204 ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Η νεοφώτιστη Τενερίφη παίζει με την αδιάφορη Αλμερία την παραμονή της. Την άλλη εβδομάδα, οι νησιώτες πάνε στο Μεστάγια και αν δεν πάρουν αυτό το ματς νομίζω πως θα αποχαιρετήσουν σύντομα την Πριμέρα. Καλή ομάδα η Τενερίφη, με καλά στοιχεία και ειδικά στην έδρα της, όπου έχει μαζέψει 29, από τους 35 βαθμούς της. Δεν νομίζω να χάσει την τελευταία της ελπίδα εκεί μέσα.


ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1

129 ΜΠΟΧΟΥΜ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ο θάνατος σου, η ζωή μου αυτό το παιχνίδι. Το Αννόβερο προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 6-1. Η Μπόχουμ τους τελευταίους 6 αγώνες έχει πάρει μόλις ένα βαθμό, όμως αυτό το παιχνίδι θα το χτυπήσει γιατί αλλιώς αποχαιρετάει την Bundesliga. Δύσκολο παιχνίδι που θα πέσουν κορμιά και βλέπω ισοπαλία με χαμηλό σκορ.

133 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Στουτγάρδη χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω όμως πως θα τα καταφέρει απέναντι στην αδιάφορη Χοφενχάιμ.

ΒΕΛΓΙΟ

182 ΓΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ποιά από τις δύο θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την Άντερλεχτ; Μεγάλο παιχνίδι με τη Γάνδη να θέλει νίκη και μόνο νίκη, ενώ η Μπριζ βολεύεται και με ισοπαλία. Όμως η Μπριζ δεν πήθει στα εκτός έδρας παιχνίδια της και πιστεύω πως η Γάνδη θα πάρει τη νίκη.

ΙΣΠΑΝΙΑ 1

197 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Ίδια περίπτωση με το Γερμανικό Μπόχουμ-Αννόβερο. Η Βαγιαδολίδ έχει μια καλή έδρα και πάνω σε αυτήν θέλει να στηρίξει την τελευταία της ελπίδα να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Σανταντέρ όμως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Μάλλον πάμε για ισοπαλία.

200 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Την περασμένη εβδομάδα η Ντέπορ δεν με απογοήτευσε και έχασε μέσα στο Ριαθόρ από την Σαραγόσα που μάχεται για να σωθεί. Η Λα Κορούνια είναι εδώ και καιρό εκτός στόχων και η τρομερή φέτος Μαγιόρκα πιστεύω ότι θα καταφέρει να μείνει στο κυνήγι του ονείρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

205 ΧΕΡΕΘ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Η Χερέθ έχει ήδη υποβιβαστεί. Η Σαραγόσα θέλει ένα μόνο βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Μάλλον θα τον πάρει τώρα...

ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ...

ΙΣΠΑΝΙΑ 1

201 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δεν νομίζω να χάσει η Ρεάλ την διεκδίκησει του τίτλου μέσα στο Μπερναμπέου. Απέναντι στους σκληροτράχυλους Βάσκους, ο ΟΠΑΠ έδωσε στους φιλοξενούμενους πλεονέκτημα ενός τέρματος. Πιστέυω ότι είναι αρκετό για να κάνει την έκπληξη και να φέρει το παιχνίδι στο "Χ". Με κάλυψη και το διπλό είναι ότι πρέπει.

202 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ε όχι και 1,40 το διπλό της Μπάρτσελόνα. Καυτή έδρα το Σάντσεθ Πιθχουάν και πολύ καλή ομάδα η Σεβίλλη, που βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την ισοπαλία

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΚΩΔ. ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ

127 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
2
129 ΜΠΟΧΟΥΜ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ Χ
130 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ 1
133 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2
145 ΕΞΕΤΕΡ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1
152 ΟΛΝΤΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2
154 ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ 2
157 ΜΟΡΚΑΜ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ 1
160 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΕΡΙ 2
161 ΝΤΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΤΑΓΚ. & ΡΕΝΤ 2
182 ΓΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1
187 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΛΥΩΝ 2
190 ΛΙΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ 1
192 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΟΡΙΑΝ 1
194 ΟΣΕΡ - ΛΑΝΣ 1
197 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ Χ
198 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1
200 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2
201 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ
202 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ
204 ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1
205 ΧΕΡΕΘ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ



ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

145 1
190 1
192 1
200 2
204 1
205 Χ

ΣΥΣΤΗΜΑ: 4,5,6


Καλή Επιτυχία


Δεν υπάρχουν σχόλια: