9/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 9/5/2010

Καλησπέρα σας,

Χθες ήταν κάπως μέτρια τα πράγματα, με αρκετά σημεία να περνάνε, ενώ απ' αυτά που χάσαμε τα περισσότερα ήταν στο γκολ. Πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια της Κυριακής.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2

241 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Τελευταία αγωνιστική σήμερα και στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και η Χάνσα Ρόστοκ αν θέλει να γλιτώσει από τα πλέι-οφ υποβιβασμού, πρέπει να πάει να νικήσει την Φορτούνα εκεί μέσα. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην 4η του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αξίζει το ρίσκο. Στο 2,25 η απόδοση του διπλού.


ΔΑΝΙΑ

Αν και ο ΟΠΑΠ δεν έχει δώσει ακόμα αποδόσεις, έχουμε διαλέξει δύο παιχνίδια από τη Δανία που στο εξωτερικό πληρώνουν καλά.

245 ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Νόρτζελαν από την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι κάπως αδιάφορη, αφού ούτε Ευρώπη μπορεί να διεκδικήσει, ούτε κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Αντιθέτως, η Άαρχους παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Στο 2,75 παίζεται το διπλό στο εξωτερικό, περιμένουμε και τον ΟΠΑΠ.

246 ΟΝΤΕΝΣΕ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Η Οντένσε δεν χάνει με τίποτα τη δεύτερη θέση, ενώ η Ράντερς θα παλέψει με την Άαρχους για τη σωτηρία. Αξίζει και εδώ το διπλό, το οποίο έξω παίζεται στο 3,40


ΙΤΑΛΙΑ 1

251 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ

Τώρα να χάσει από την υποβιβασμένη Λιβόρνο η Λάτσιο και να θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της; Δεν το νομίζω. Στο 1,60 το διπλό

254 ΠΑΛΕΡΜΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Μιλάμε ίσως για το ντέρμπι της αγωνιστικής. Εδώ κρίνεται ποιά από τις δύο ομάδες θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαμπντόρια βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την Παλέρμο, όμως αυτό νομίζω ότι θα αλλάξει. Η Παλέρμο διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες του Καμπιονάτο, όντας αήττητη. Από εκεί μέσα δεν έχουν περάσει άλλες κι άλλες ομάδες, θα περάσει η Σαμπντόρια; Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούμε σε μία περίπτωση όπως της χθεσινής, ανάμεσα στη Γάνδη και την Μπριζ, όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με 6-2 και πήραν αυτοί το εισητήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1,90 ο άσσος.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

302 ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Αν και δεν νομίζω να τα καταφέρει, η Μπράγκα με νίκη έχει ελπίδες να πάρει Πρωτάθλημα, περιμένοντας ήττα της Μπενφίκα. Δύσκολο αυτό, αλλά το να νικήσει την παντελώς αδιάφορη Νασιονάλ Μαδέιρα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το διπλό στο 1,75


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ

241 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ 2
242 ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ 1
245 ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΡΧΟΥΣ 2
246 ΟΝΤΕΝΣΕ - ΡΑΝΤΕΡΣ 2
251 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ 2
254 ΠΑΛΕΡΜΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1
302 ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2


Καλή Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: